More

  Rock Wechter 2022 kondigt extra dagfestival Rock Werchter Encore aan: Florence + The Machine als headliner

  Advertentie

  -

  De festivalzomer staat na twee jaar weer voor de deur. Dat is er aan te merken. Na extra festivals zoals CORE en een extra weekend bij Tomorrowland en twee dagen eerder feest bij Dour Festival, komt Rock Wechter nu ook met een éénmalige extra dagfestival. Op zondag 26 juni komt Florence + The Machine naar de weide. 

  Donderdag schreven we dat Rock Werchter een grote aankondiging in petto had. Vrijdag om 10 uur maakten ze het nieuws wereldkundig dat Rock Werchter Encore, een éénmalige bisronde van Rock Werchter 2022, enkele dagen voor het vierdaagse festival zal plaatsvinden. En de eerste naam voor Rock Werchter Encore is binnen. Florence + the Machine zal het dagfestival headlinen. De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Het Festivalpark zal om 15u30 openen, het eerste optreden start om 16u. Er zullen twee podia zijn: The Barn en de Main Stage.

  Concertpromotor Herman Schueremans vertelt: “De voorbije twee zomers was het eerder stil in het Festivalpark. De honger om ten volle opnieuw festivals te beleven is groot. Zo zijn zowel Rock Werchter als Werchter Boutique uitverkocht. Vroeger dan ooit is dat. De knaldrang is echt. Zowel bij de fans als bij de artiesten. En ook bij ons. We want more. Daarom pakken we uit met dit éénmalig extra dagfestival om de terugkeer van de festivals te vieren. Een aantal topartiesten waaronder het altijd geweldige Florence + the Machine is reeds geboekt.”

  Tickethouders van Rock Werchter genieten van een korting van 10 euro bij de aankoop van een ticket voor Rock Werchter Encore. Ze krijgen snel een mail met meer info over dit aanbod. Alle praktische info over Rock Werchter Encore is te vinden op rockwerchter.be.

  De ticketverkoop voor Rock Werchter Encore start op donderdag 14 april om 10 uur via ticketmaster.be. Een ticket kost 94 euro (inclusief servicekost en mobiliteitsbijdrage).

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer