More

  Rock Ternat keert na 8 jaar in zomer van 2021 terug

  Rock Ternat keert na 8 jaar in zomer van 2021 terug

  -

  Het legendarische Rock Ternat komt na 8 jaar terug. Het festival dat tot 2013 plaatsvond, maakt in 2021 zijn comeback. Op 27 en 28 augustus keert het festival terug naar de plek waar het allemaal begon: het sportcentrum van Ternat. 

  Goed nieuws voor festivalliefhebbers. Rock Ternat, het regionale muziekfestival, keert deze zomer terug. Het festival gaf er in 2013 de brui aan door lagere bezoekcijfers en een BTW-geschil met de fiscus. Het festival wist in zijn hoogdagen artiesten zoals Arsenal, Hooverphonic, De Jeugd van Tegenwoordig en Black Box Revelation te programmeren.

  Inzameling 20.000 euro

  Het festival dat voor velen een gevoel van nostalgie oproept, gaat voor de nieuwe editie op zoek naar steun van het publiek. Via een crowdfunding hoopt het festival zo’n 20.000 euro in te zamelen. Op het moment van schrijven werd al zo’n 1.500 euro verzameld. Wie het festival steunt, krijgt een ticket voor 27 augustus en vervroegde toegang tot de ticketverkoop voor 28 augustus.

  De organisatie belooft een volledig Belgische affiche en bereidt zich volop achter de schermen voor. De capaciteit zal aangepast worden naargelang de geldende coronaregels.

  Meer informatie via www.rockternat.be

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer