More

  Remake van Red (Taylor’s Version) valt in de smaak

  -

  Taylor Swift bracht afgelopen week de heruitgave van haar legendarische album Red uit. Het is al de tweede heropname van de Amerikaanse zangeres.

  Sinds 12 november 2021 breekt Taylor Swift records op Spotify met haar nieuwe album Red (Taylor’s Version). Of moeten we zeggen de heropname van Red met een aantal nieuwe nummers? Deze heropname kwam er naar aanleiding van haar conflict met haar voormalige platenlabel Big Machine. Red is het tweede album waarvan Swift een heropname van maakt, zo bracht ze eerder dit jaar al Fearless (Taylor’s Version) uit.

  Toen Taylor Swift aangekondigde dat ze haar klassieke album van 2012 ging heropnemen, waren de verwachtingen van haar fans heel erg hoog. Maar zoals we allemaal weten is Swift in staat ons te verassen met het onmogelijke. Zo valt de zoete wraak van Taylor Swift ook bij ons in de smaak.

  De nieuwe Red breekt nog meer records dan de vorige uitgave, want het album is magischer en laat ons nog dieper in de ziel van de zangeres kijken. We kunnen het de ultieme versie van haar meest geluisterde nummers noemen.

  Het muziekalbum trakteert ons niet alleen met muziek uit onze kindertijd maar ook op de All Too Well Short Film. In deze film maakt ze komaf met de verloren 10 minuten uit de originele versie van All Too Well. Hiermee maakt ze het lied niet alleen dubbel zo lang maar verandert ze het ook in een extra hartverscheurende versie.

  Red is het tweede album van de zes die Swift aan het heropnemen is. Na het succes van dit album kunnen wij alvast niet wachten op het vervolg. Het beluisteren van Red is zeker je tijd waard, dus waar wacht je nog op?

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie