More

  Releasedatum ‘Stranger Things’ 4 is bekend: nog heel lang wachten

  © Netflix

  Releasedatum ‘Stranger Things’ 4 is bekend: nog heel lang wachten

  -

  Het wordt nog een tijdje wachten op het vierde seizoen van Stranger Things. Netflix onthulde vandaag, op Stranger Things Day, samen met een nieuwe teaser de releasedatum van het nieuwe seizoen.

  Het geduld van Stranger Things-fans wordt al een tijdje op de proef gesteld. Zo dateert het derde seizoen van de Netflix Original ondertussen al van juli 2019. Sindsdien wachten fans op nieuwe afleveringen van de sci-fi reeks. De reden voor het lange wachten is niet ver te zoeken, zo had de productie te kampen met vertragingen door de pandemie.

  Zo was Netflix zelfs genoodzaakt de opnames een tijdje stil te leggen. Dat vertelde acteur Gaten Matarazzo eerder aan People. Zo ging de productie van het vierde seizoen in februari 2020 van start, om even erna opgeschort te worden, om pas in november 2020 opnieuw hervat te worden. De opnames zouden bovendien langer dan gewoonlijk geduurd hebben. Uiteindelijk was het vierde seizoen in september 2021 volledig ingeblikt.

  Release in zomer 2022

  Samen met de onthulling van een nieuwe teaser – waarin Eleven de hoofdrol speelt – maakt Netflix bekend dat het vierde seizoen van de serie in de zomer van 2022 te zien zal zijn. Als we naar de releasekalender van de vorige drie seizoenen kijken, dan mogen we het vierde seizoen vermoedelijk in juli 2022 verwachten. Zo verscheen het eerste seizoen op 15 juli 2016 en het derde op 4 juli 2019. Enkel het tweede seizoen past niet in het rijtje met een release op 27 oktober 2017.

  Check de teaser

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer