More

  Regé-Jean Page verlaat cast van ‘Bridgerton’ in het tweede seizoen van de Netflix-reeks

  LIAM DANIEL/NETFLIX © 2020

  Regé-Jean Page verlaat cast van ‘Bridgerton’ in het tweede seizoen van de Netflix-reeks

  -

  Bridgerton zal het in het tweede seizoen zonder Regé-Jean Page moeten stellen. De acteur speelde in het eerste seizoen Simon Bassett, de Duke of Hastings, maar keert niet terug voor het tweede seizoen dat op dit moment wordt opgenomen. 

  De reeks gebaseerd op de boekenreeks van Julia Quinn draait rond Daphne Bridgerton die zich op de huwelijksmarkt begeeft. Wanneer ze de vrijgezelle Duke of Hastings leert kennen, wordt haar zoektocht naar de ware liefde er alleen maar moeilijker op. Het leverde voor de Britse acteur Regé-Jean Page de kennismaking op met het grote publiek en zijn rol maakte hem erg geliefd.

  Zonder Simon Bassett

  Al zal de rol van Simon Bassett dus op z’n einde lopen, net zoals in de boekenreeks trouwens. Het tweede seizoen draait namelijk niet meer rond Daphne, maar wel rond haar broer Anthony Bridgerton. Het nieuws werd bekendgemaakt door Lady Whistledown, dat is een invloedrijke columniste in de reeks.

  “Terwijl alle ogen zich richten op Lord Anthony Bridgerton’s zoektocht om een burggravin te vinden, zeggen we vaarwel van Refé-Jean Page, die zo triomfantelijk de hertog van Hastings speelde. We zullen Simons aanwezigheid op het scherm missen, maar hij zal steeds deel blijven uitmaken van de Bridgerton-familie”, schrijft Lady Whistledown.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Bridgerton (@bridgertonnetflix)

  Druk schema voor Regé-Jean Page

  Hoe Page uit de reeks verdwijnt is onbekend. Al ontketent het nieuws een reeks van droevige reacties op sociale media. Al is er ook wel goed nieuws. Page werkt momenteel The Gray Man, dat is een Netflix actie-thriller met Ryan Gosling. Ook Dungeons & Dragons staat binnenkort op het programma van de Britse acteur.

  Het tweede seizoen van Bridgerton werd in januari aangekondigd door Netflix. Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) zal daarin gekoppeld worden aan een nieuwkomer voor de Bridgerton-cast: de Sex Education-actrice Simone Ashley. De reeks zou in de lente in productie gaan, de release van het tweede seizoen kunnen we eind 2021 of begin 2022 verwachten.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer