More

  Red Hot Chili Peppers gaan in 2022 op tour: komen ze naar Rock Werchter of Pinkpop?

  © Red Hot Chili Peppers / Twitter @RHCPStuff

  Red Hot Chili Peppers gaan in 2022 op tour: komen ze naar Rock Werchter of Pinkpop?

  -

  Red Hot Chili Peppers gaan in 2022 op tour. Dat maakt de band bekend in een ludiek filmpje op sociale media. Exacte locaties worden nog niet bekendgemaakt, maar het zou gaan om een wereldtournee. 

  De Amerikaanse rockband Red Hot Chili Peppers trekt in 2022 op wereldtour. Dat vertellen ze bij monde van bandlid John Frusciante. De andere leden Anthony Kiedis, Flea en Chad Smith zijn ook in de video te zien, maar zijn helemaal verkleed als presentatoren van een fictieve nieuwsshow.

  Juni 2022

  In de video vertelt Frusciante dat de wereldtour in juni 2022 start. In juli 2022 trekken ze naar de Verenigde Staten. Vermoedelijk zal de band de wereldtour in Europa aftrappen, vooraleer ze naar de VS trekken. Dat laat ruimte voor een passage op pakweg Rock Werchter en Pinkpop. Het Italiaanse festival Firenze Rocks, dat tussen 16 en 19 juni doorgaat, reageert op Facebook enthousiast op de aankondiging van RHCP. Dat laat het beste vermoeden voor Rock Werchter en Pinkpop.

  Verder is er weinig precieze informatie bekend. Wie aandacht naar de video kijkt, zou het decor van de video als tip kunnen opvatten. Zo zien we op de achtergrond onder andere klokken van Londen, Barcelona, Los Angeles, Toronto, Atlanta en Parijs. Dat zouden mogelijk plekken kunnen zijn waar ze zullen optreden. Via de website redhotchilipeppers.com kan je jezelf aanmelden voor early acces bij de ticketverkoop.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer