More

  RECENSIE | Snelle @ Lotto Arena, Antwerpen: Eindelijk na 2 jaar wachten (★★★★)

  RECENSIE | Snelle @ Lotto Arena, Antwerpen: Eindelijk na 2 jaar wachten (★★★★)

  -

  De Nederlandse rapper Snelle kondigde in 2019 zijn grootste eigen show aan in België. Dit concert was gepland voor 2020 maar toen kwam corona roet in het eten gooien. De show werd drie keer verplaatst. En zoals het spreekwoord zegt: “Derde keer goede keer” want op 4 maart 2022 kon het concert eindelijk doorgaan en wij waren daarbij.

  In de aanloop naar het concert was er heel wat ongerustheid over de tickets. De show was 2 jaar geleden na één dag uitverkocht maar plots gooide vele fans hun tickets terug online. Achteraf bleek dit een onterechte zorg te zijn want de Lotto Arena was goed gevuld.

  De show begon met een voorprogramma, dat wij erg mager vonden. De rapper Pjotr bracht slechts 3 korte nummertjes. Waarna we nog een halfuur moesten wachten voor Snelle effectief aan zijn optreden begon.

  Na het voorprogramma begon zijn concert met een mix van nieuwe en oude nummers. Dit concept trok hij de hele show door. Plots riep hij tijdens het concert een koppel naar voren. Heel het publiek verwachtte een huwelijksaanzoek maar het was gewoon een lief tekstje. Het koppel mocht op het podium plaats nemen waarna Snelle het liedje Kleur bracht.

  En dit was niet de enige verassing. Want Snelle was niet alleen gekomen want plots stonden ook Jebroer, Suzan en Freek en Maan en nog vele andere artiesten mee op het podium. Zo kregen wij voor één ticket verschillende artiesten voorgeschoteld. Een hele leuke compensatie voor het 2 jaar wachten.

  Een week geleden liet Snelle op Instagram weten dat hij een nieuwe single gaat uitbrengen in maart. En zoals verwacht kregen wij de versie in primeur al te horen tijdens het optreden. Wij zijn bijna zeker dat het een hit wordt want de tekst is heel erg actueel.

  Op het einde van de show deelde hij bier uit aan zijn crew en bouwde een feestje in de Lotto Arena. Ja, we kunnen vanaf nu zeggen dat Snelle een echt feestbeest is en de hele zaal meekrijgt. Onze conclusie is dan ook positief. Een concert met verschillende artiesten, vol verrassingen. Het was het 2 jaar wachten meer dan waard! 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie