More

  © Jantina Talsma

  RECENSIE | ‘Happier’ van Berre: vertrouwd geluid vol nieuwe emoties (★★★★)

  -

  Een rijzende ster, en dat is nog zacht uitgedrukt, want toptalent Berre scoort en blijft scoren. Met zijn nieuwe single ‘Happier’ slaagt hij nog maar eens in om een verfrissend geluid te presenteren dat zowel catchy als diepgaand is.

  ‘Happier’ is de opvolger van hitsingles ‘Kissing Strangers’ en ‘Thrill Of It All’, waarmee Berre afgelopen zomer zowat elk festivalpodium in Vlaanderen bestormde. De single opent met een pakkend ritme dat al snel wordt vergezeld door de kenmerkende stem van de 23-jarige zanger. Zijn vocalen vol rauwe emotie weten alweer te boeien.

  Dat ook deze song alweer bij het grote publiek gaat scoren, is duidelijk. Dankzij de uptempo beat en een pakkende tekst zal hij ook met ‘Happier’ ongetwijfeld vaak te horen zijn op de radio. We kunnen er dus zeker van zijn dat ook deze single een succesvolle toevoeging is aan zijn groeiende succes. Je zou haast vergeten dat hij zijn bekendheid te danken heeft aan TikTok.

  Berre brengt met ‘Happier’ zijn vertrouwde geluid in een vat vol nieuwe emoties en bewijst hiermee nogmaals dat hij een muzikale belofte is. Er staat hem nog een grote muzikale toekomst te wachten. En omdat succes te vieren kondigde de hij dan ook meteen twee nieuwe concerten aan in het voorjaar van 2024. Op 24 april is hij te zien in de Ancienne Belgique en op 25 april in de Melkweg.

  Wie niet kan wachten om hem aan het werk te zien, kan dit weekend gaan kijken bij Night Of The Proms of op 9 december bij Qpop.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie