RECAP Drie Barten en Amelie: Celebs gaan quizzen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

© VIER

De finaleweken in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zijn aangebroken. Twee Barten: Bart Hollanders en Bart Schols namen het op tegen Amelie Albrecht. We onthullen het al: de VRT-nieuwsdienst zal dit jaar niet met een prijs naar huis gaan. 

Vanavond zaten we weer voor de buis om te genieten van de perikelen van Erik Van Looy’s ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Humorbrigadiers van dienst waren Wim Opbrouck en Bart Cannaerts. Drie Barten dus, waardoor de kans op afstoting merkelijk hoger lagen en die dan ook Bart Schols nekte. Amelie Albrecht won de aflevering van vanavond.

Einde voor VRT-journalist

Voor Bart Schols was het nog maar zijn derde deelname, nadat hij afgelopen week rechtstreeks doorstootte naar de finaleweken. Jammer genoeg raakte de VRT-journalist vandaag amper uit zijn startblokken. Schols speelde geen rotslechte partij, al waren zijn fotoronde en filmpjes geen hoogvliegers, het bleek vooral zijn finalespel te zijn waaraan wat schortte. Op vier vragen wist hij geen antwoord te geven. De VRT-journalist liet zich nekken door de vraag welke consolegames het meest verkocht werden. Enkel ‘FIFA’ kon hij raden, waarna hij op één seconde stop riep. Hollanders maakte zijn naamgenoot genadeloos af met een antwoord en stootte dan ook door naar de volgende aflevering.

Bart Hollanders eventjes presentator

De humor werd vanavond gretig afgeschoten door Bart Cannaerts en Wim Opbrouck. Het ging eventjes over cultuursubsidies en Erik werd vervangen door Bart als presentator.

 

Het belooft morgen een hilarische aflevering te worden. Philippe Geubels vervoegt Bart Hollanders en Amelie Albrecht.

Score

Bart Hollanders 261 sec.
Amelie Albrecht 309 sec.
Bart Schols 300 sec.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in