More

  Rampage Free Party ontvangt dit weekend in Lommel zo’n 26.000 feestvierders

  © Rampage

  Rampage Free Party ontvangt dit weekend in Lommel zo’n 26.000 feestvierders

  -

  Dit weekend barst de festivalzomer in België los. In het Limburgse Lommel kan je op 14 en 15 augustus terecht voor Rampage Free Party. Ze verwachten in totaal 26.000 feestvierders.

  Tijdens de eerste lockdown had Rampage – normaal gesproken – een nieuwe editie van van drum-‘n-bass & dubstepfeest moeten houden in het Antwerpse Sportpaleis. Die editie werd abrupt verschoven naar december 2021, maar gelukkig kan je dit weekend al een voorproefje krijgen. De organisatie organiseert namelijk een gratis party in het Kristalpark te Lommel. Op de affiche staan onder andere Funtcase, Murdock, Andromedik, Apashe en Kanine.

  De Rampage Free Party zal enkel toegankelijk zijn voor houders van een COVID Safe Ticket. Dat betekent dat je dubbel gevaccineerd dient te zijn. Ook personen die getest werden of houder zijn van een herstelcertificaat kunnen zonder aanvullende maatregelen naar hartenlust dansen. Dat betekent geen afstand houden en ook geen mondmasker dragen. Zo’n 26.000 feestvierders, oftewel 13.000 per dag, registreerden zich al. Zo zal Rampage Free Party een van de grootste festivals van deze zomer worden.

  De toegang tot het evenement is (quasi) gratis, zo moet je verplicht registreren en 5 drankbonnen aankopen. Een dagticket kost zo slechts 21 euro (5 drankbonnen). Voor een weekendticket betaal je 38,50 euro (10 drankbonnen). Er is tevens een camping voorzien, een campingticket kost 30 euro.

  Tickets & Info: rampagefreeparty.eu

  © Rampage
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie