More

  Radiopresentatrice Linde Merckpoel gaat van StuBru naar online voor Eén

  Advertentie

  -

  Linde Merckpoel kondigde het zonet aan in haar radioshow ‘Bij Linde’ op Studio Brussel: vanaf dit najaar zal ze als online creatieveling Eén versterken. Linde neemt heel wat ervaring mee: ze maakte voor de digitale kanalen van Studio Brussel al ‘Linde vlogt/volgt’ en ‘Bij Linde’. Binnenkort zal ze te zien zijn op de online kanalen van Eén.

  Linde startte haar carrière eerst als radionieuwslezeres, waarna ze sinds 2008 radiopresentatrice bij Studio Brussel is. Sinds begin 2019 legde ze zich volledig toe op ‘Linde vlogt’ en ‘Linde volgt’, en vanaf dit najaar versterkt ze online Eén. Linde Merckpoel: “Ik heb al vaak gedacht dat ik de beste job ter wereld heb. Elke dag op zoek mogen gaan naar wat mij boeit en raakt in de wereld en die verhalen proberen vertellen, samen met mijn cameraman/regisseur/beste vriend Arnout Bracke.” 

  Dat avontuur zal ze nu verderzetten op Eén, meer nieuws over de concrete projecten volgt later. Jan Van Biesen, nethoofd Studio Brussel: “Linde is een klasse en fenomeen op zichzelf geworden. Ze heeft bij Studio Brussel een lang, indrukwekkend parcours afgelegd en werkelijk alles gedaan: van nieuwslezeres tot gevierde presentatrice van onze ochtend. De laatste jaren waren er natuurlijk haar onnavolgbare vlogs op het internet die heel breed in Vlaanderen leefden. We zijn heel blij dat ze nu nog veel meer van dit moois zal kunnen tonen voor onze grote broer Eén. En dat ze nog regelmatig bij StuBru over onze gekende vloer zal komen.”

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer