More

  Qmusic zet kanonnen in: Tom De Cock, Regi en Armin van Buuren

  © Qmusic

  Qmusic zet kanonnen in: Tom De Cock, Regi en Armin van Buuren

  -

  Qmusic pakt dit najaar uit met enkele nieuwe, straffe namen in hun programmaschema. Ex-MNM DJ Tom De Cock, Regi Penxten en de Nederlandse top-dj Armin van Buuren zullen te horen zijn op de radiozender.

  Vanaf 30 augustus zijn er een heleboel nieuwe namen te horen in het programmaschema van Qmusic. Zo zal ex-MNM DJ Tom De Cock van maandag tot en met donderdag te horen zijn tussen 22.00 en middernacht met Club De CockIn het programma zijn er geen muzikale grenzen, is iedereen welkom en kan en mag álles: een plaat aanvragen, advies geven, een straf verhaal delen of je hart luchten. Kortom: iedereen is er thuis.

  Voor Tom De Cock is het een terugkeer naar de radio na een sabbatjaar. “Ik heb tijdens een heerlijk sabbatjaar alles gedaan wat ik me had voorgenomen: een nieuw boek schrijven, een veel te aanwezige vake zijn voor mijn dochter, experimenteren met podcasts en digitale media”, legt Tom uit. “Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En dan mag ik bij Qmusic ook nog eens het enige radioprogramma maken waar ik nog écht van droomde. Het wordt de totale terugkeer naar de basics van het radio maken: een microfoon, een telefoonlijn en een platenbak. Volledige vrijheid op het mooiste uur van de dag. Ik kan niet wachten!”

  DJ-mania: Armin van Buuren en Regi Penxten

  Tijdens het weekend wordt het dansen op Qmusic. Want vanaf 3 september sluit de Nederlandse top-dj Armin van Buuren de werkweek af met een knal. Van 22.00 tot middernacht draait hij de 20 beste clubtracks ter wereld in Worldwide Club 20. Op zaterdag tussen 18.00 en 20.00 kiest Regi Penxten de platen. Hij zal tevens voor veel interactie zorgen met de Q-luisteraars. Ook tal van bekende gasten zullen over de vloer komen. Samen met sidekick Emma Salden en creativo Jan Thans, die het radioprogramma visueel zal maken, bezorgt Regi de Q-luisteraars dé perfecte zaterdagavond.

  © Qmusic

  Vertrouwde stemmen

  Trouw op post blijven Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Ze zijn iedere werkdag te horen tussen 06.00 en 10.00, met telkens om 09.00 Het Foute Uur. Al zal Vincent Vangeel tijdelijk Dorothee gezelschap houden, in afwachting van de terugkeer van Maarten uit ouderschapsverlof.

  Ook Vincent Fierens blijft de avondspits presenteren. Hij zal van maandag tot vrijdag te beluisteren zijn tussen 16.00 en 19.00.

  Vanaf oktober staat kersverse mama Maureen Vanherberghen terug achter de radiomicrofoon en presenteert ze elke vrijdag Q-Top 40 (13-16). Maureen zal ook in het weekend radio maken (13-16) met Weekend Request. Drie uur lang kunnen Q-luisteraars hun favoriete platen aanvragen. Sean Dhondt zit op zijn vertrouwde plek van maandag tot en met donderdag (13-16).

  Op weekdagen is Matthias Vandenbulcke een uurtje langer te horen (10-13) en zal Jana De Wilde de Q-luisteraars van maandag tot en met donderdag vergezellen in de avond (19-22). Op vrijdag zet Jana het weekend goed in met Vrienden van de Vrijdag (19-22). Op zaterdag herhaalt Yoren Linsen de 40 grootste hits van het moment (10-13) en zorgt Jolien Roets voor de beste weekend vibes (20-22). Er is ook nieuw, jong talent te horen. Van maandag tot en met donderdag is Naomi Vanderpoorten, een talent uit de Q-Academy, aan zet (00-02). In het weekend maakt Jarne Rediers iedereen wakker met een glimlach (zat-zon, 7-10) en hebben de Q-luisteraars een vaste afspraak met Ulrike D’hauwer (zat-zon, 16-18) en Emma Salden (zon, 18-20).

  © Qmusic
  BronQmusic
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie