More

  Qmusic presentator Sam De Bruyn in quarantaine: radio vanaf thuis

  Advertentie

  -

  Ook op de radio kent het coronavirus zijn gevolgen. Qmusic-dj Sam De Bruyn is momenteel preventief in quarantaine, hij kwam in contact met iemand die besmet is geraakt met het coronavirus. Hij maakte voor de gelegenheid radio vanaf thuis.

  Qmusic-dj Sam De Bruyn is momenteel preventief in quarantaine, omdat hij in direct contact is geweest met een coronapatiënt. Sam is thuis en heeft op dit moment enkel een kleine verkoudheid.

  Hij is vanmorgen ook te horen in de Qmusic-ochtendshow: hij presenteert van thuis uit mee met Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere, die elk vanuit een aparte studio in Vilvoorde presenteren. Qmusic-dj Sam De Bruyn: “Het is even schrikken om te horen dat je eerstelijns contact bent met een coronapatiënt, maar dan is het meteen duidelijk dat je het zekere voor het onzekere neemt. Los daarvan, zelfs voor iedereen met een kleine verkoudheid is het op dit moment niet stoer om te gaan werken. Nog voor ik op de hoogte was van een mogelijke eerstelijnsbesmetting, had ik voor het weekend al extra opgeroepen aan iedereen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden.”

  “Lang leve de technische mogelijkheden”

  De Bruyn werkte vanaf thuis uit. Hij was in de ochtendshow te horen met behulp van twee laptops en een microfoon. “Lang leve de technische mogelijkheden van radio, waardoor ik mee de Q-ochtendshow kan blijven presenteren vanuit mijn living”, aldus Sam De Bruyn.

  https://www.instagram.com/p/B9yEZzdpuVE/

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer