More

  Qmusic-dj Sam De Bruyn verlaat radiozender: “Ik heb besloten dat ik Qmusic verlaat”

  Advertentie

  -

  Sam De Bruyn zal voortaan niet meer te horen zijn bij Qmusic. De dj neemt afscheid van de job. “Never waste a good crisis. 2020 heeft me veel doen nadenken”, schreef hij op sociale media. Sam De Bruyn is nog een laatste week te horen op Q.

  Opvallend nieuws bij Qmusic. Radio-dj Sam De Bruyn neemt afscheid van Qmusic, dat deelde hij zelf mee in een post op sociale media. Een greep uit zijn boodschap: “Never waste a good crisis. 2020 heeft me veel doen nadenken. Angst en onzekerheid zorgen dat we ons willen vastklampen aan alles wat we kunnen. Maar ik ga net heel bewust loslaten. Ik heb besloten dat ik Qmusic verlaat. Dat is geen keuze tegen Q, maar een keuze voor mezelf. Ik heb even tijd en rust nodig. Daarom zeg ik liefdevol vaarwel & spring ik in het diepe. Of liever: Ik spring het leven in. Omdat ik voel dat het nodig is om mezelf terug te vinden. Ik heb geen ruzie. Ik heb geen andere plannen. Ik heb wel een man, een hond, twee kippen en een hele hoop vrienden. Dat komt dus helemaal goed.”

   
   
   
   
   
  Dit bericht bekijken op Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Een bericht gedeeld door Sam De Bruyn (@sam_debruyn)

  Laatste week

  Sam is deze week nog een laatste week te horen op Qmusic. Hij presenteert samen met Vincent Fierens het avondblok en op vrijdag presenteert hij ook een show om 18 uur. De Bruyn werkte al sinds 2015 bij Qmusic, nadat hij eerder voor Studio Brussel werkte.

  Bij de radiozender zijn ze hem alvast heel dankbaar voor al die jaren: “2020 is voor iedereen een heftig jaar. We hebben alle begrip voor Sam zijn beslissing om even te herbronnen en omarmen hem met veel warmte. Dat neemt niet weg dat we het ongelofelijk jammer vinden dat we de opgewekte radiostem van Sam gaan moeten missen bij Q. We willen hem graag bedanken voor al die jaren fantastische radio. Hij heeft dit altijd met hart en ziel gedaan en ontzettend mooie programma’s gemaakt voor onze Qmusic-luisteraars. We wensen Sam alleen maar goeds toe voor de toekomst en hij weet dat onze deur altijd open staat”, vertelt Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio.

  BronQmusic
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer