More

  Pukkelpop 2022 voegt nog 10 nieuwe namen toe aan de affiche (maar schrapt er ook een paar)

  © Jokko / Pukkelpop

  Pukkelpop 2022 voegt nog 10 nieuwe namen toe aan de affiche (maar schrapt er ook een paar)

  -

  Pukkelpop komt met 10 nieuwe namen. Onder meer de IJslandse Eurosong-sensatie Daði Freyr en het Zweedse Clawfinger vullen de laatste plekken op de line-up op. Pa Salieu, Omar Apollo, De’Wayne, Lauren Sanderson, Jxdn en King Gizzard & The Lizard Wizard zullen dan weer niet op Pukkelpop te zien zijn.

  Met nog een tweetal weken te gaan, is het terrein van Pukkelpop in volle opbouw. De organisatie komt op de valreep met een aantal nieuwe namen. Zo komt op vrijdag de IJslandse band Daði Freyr langs. Ook de stevige gitaren van Clawfinger, het grootstadsgeluid van Wu-Lu en het Limburgse Moments zullen te zien zijn op Pukkelpop.

  Bizkit Park opent op zaterdag de Main Stage. Starcrawler zal de Lift openen. Zondag zal Ho99o9 voor een vierde keer op het festival spelen. Moonchild Sanelly, Bru-C en GIRLI zullen ook te zien zijn.

  Komen niet

  Verder laten Pa Salieu, Omar Apollo, De’Wayne, Lauren Sanderson, Jxdn en King Gizzard & The Lizard Wizard weten dat ze de oversteek naar Europa niet meer kunnen maken en dus helaas ook niet op Pukkelpop zullen spelen.

  Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via www.pukkelpop.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie