More

  Pukkelpop 2022 brengt met KRANKk immersieve audioperformance: ook 30 nieuwe namen op line-up

  © Jokko

  Pukkelpop 2022 brengt met KRANKk immersieve audioperformance: ook 30 nieuwe namen op line-up

  -

  Pukkelpop pakt uit met een nieuwigheid. Zo ontwikkelde KRANKk samen met een elektronicabedrijf een immersieve audioperformance.

  In 2019 kwam Pukkelpop al op de proppen met immersieve geluidsopstelling. Dit jaar gaan ze samen met collectief KRANKk nog een stap verder. De band ontwikkelde samen met AlphaTheta EMEA een immersieve ervaring. Ze beloven je onder te dompelen in een zee van geluid. Frederik Luyten, woordvoerder Pukkelpop: “Er kunnen tijdens de showcase tot 32 audiotracks afgespeeld worden die vervolgens gemixt worden in een audio-object omgeving. De geluiden zijn onafhankelijk gemapt over meerdere speakers die in de omgeving staan opgesteld. Alsof je echt “in” het geluid staat. Enorm indrukwekkend!” De showcase zal van vrijdag tot zondag van 15.00 tot 15.30 te zien zijn op de Booth op Pukkelpop.

  30 nieuwe namen

  Er was onlangs bovendien nog meer nieuws. Want Pukkelpop kondigde 30 nieuwe namen aan. Zo komen onder meer Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en Milo Meskens ook naar Pukkelpop. Ook de Nederlandse Eurovisie Songinzending S10 komt naar Pukkelpop 2022. Willow en Soulwax moeten door productionele redenen verstek geven. Binnenkort maakt de organisatie de laatste namen bekend. Headliners dit jaar zijn o.a. Arctic Monkeys, Tame Impala, Slipknot en Bring Me The Horizon.

  Tickets

  Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar. Een dagticket kost €115, een combiticket kost €245. Gratis openbaar vervoer is in het festivalticket inbegrepen. Meer informatie via www.pukkelpop.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie