More

  Pukkelpop 2021 start met opbouw festivalterrein

  Advertentie

  -

  Midden augustus kunnen we opnieuw onze opwachting maken op de grasweide van Kiewit. Tussen 19 en 22 augustus zal Pukkelpop plaatsvinden. De festivalorganisatie begon maandagochtend met de opbouw.

  Met nog iets meer dan een maand te gaan tot de aftrap Pukkelpop 2021, werd maandagochtend de opbouw gestart op het festivalterrein. Op sociale media is te zien hoe de eerste containers en sanitaire installaties geleverd worden. Pukkelpop zal dit jaar doorgaan van 19 tot en met 22 augustus.

  Begin deze maand werd het merendeel van de affiche bekendgemaakt. Onder andere Editors, Liam Gallagher, Netsky en Marshmello zullen het festival dit jaar headlinen. Het festival is na de afgelasting van Tomorrowland het enige grote festival dat dit jaar in België zal plaatsvinden. Andere festivals zoals Rock Werchter, Dour en Les Ardentes zullen pas in 2022 terugkeren.

  Nog steeds tickets

  De festivalorganisatie kon dit jaar uitpakken met unieke verkoopcijfers. Zo was een groot deel van de combitickets al vanaf de eerste dag verkocht, zonder ook maar één naam op de affiche bekendgemaakt te hebben. Twee weken geleden waren 85% van de combitickets verkocht. Er zijn op dit moment nog steeds combitickets en dagtickets beschikbaar.

  Alle informatie via www.pukkelpop.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer