More

  Psychologische thriller ‘Behind Her Eyes’ wordt waarschijnlijk de volgende hit op Netflix

  © Netflix

  Psychologische thriller ‘Behind Her Eyes’ wordt waarschijnlijk de volgende hit op Netflix

  -

  Vanaf volgende week is de psychologische thriller Behind Her Eyes te zien op Netflix. Het belooft een hit te worden, want het team achter The Crown produceert de mini-reeks. 

  Vanaf 17 februari lanceert Netflix Behind Her Eyes, een gloednieuwe mini-reeks die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Sarah Pinborough. Het boek was “fantastisch creepy” volgens The Guardian en ook de serie belooft dat te worden. Behind Her Eyes gaat over Louise, een alleenstaande moeder, die een romance begint met haar nieuwe baas David.

  In de reeks lijkt iedereen, iedereen te manipuleren. Want wanneer ze, door een reeks van gebeurtenissen, een vriendschap begint met Adele, de vrouw van David, geraakt ze betrokken in een gevaarlijk web van geheimen. Niets of niemand is wat het lijkt. In het boek kwam de waarheid pas aan het einde aan het licht en die zou blijkbaar een WTF-moment oproepen.

  Wie speelt erin mee?

  In de reeks speelt een topcast mee. Zo worden Louise, Adele en David respectievelijk gespeeld door Simona Brown (The Night Manager, Kiss Me First), Eve Hewson (Robin Hood, Bridge of Spies) en Tom Bateman (Vanity Fair). De serie wordt geproduceerd door dezelfde mensen die The Crown maken. 

  Behind Her Eyes, vanaf 17 februari op Netflix.

  Check de trailer van ‘Behind Her Eyes’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer