More

  PS5 kopen voor kerst? Laatste kans voor nieuwe Coolblue loting Sony PlayStation 5

  PS5 kopen voor kerst? Laatste kans voor nieuwe Coolblue loting Sony PlayStation 5

  -

  Goed nieuws voor wie een PlayStation 5 wilt bemachtigen voor de feestdagen aanbreken, want de Nederlandse webwinkel Coolblue organiseert opnieuw een loting. Je kan er geen PS5 mee winnen, maar wie geselecteerd wordt, kan gegarandeerd een unit kopen.

  Meer dan een jaar na de lancering van de Sony PlayStation 5 blijft de spelconsole moeilijk te pakken te krijgen. Ondertussen werden al een heleboel units verkocht, maar door het wereldwijde tekort aan semiconductoren, kan de productie nog steeds niet aan de vraag voldoen. Bovendien blijft de vraag enorm hoog, zo is de PS5 bij een drop steeds in enkele minuten uitverkocht.

  De voorbije maanden waren er steevast nieuwe ladingen te vinden, maar zeer binnenkort kan je bij Coolblue terecht voor een nieuwe loting. De retailer heeft namelijk 1.800 stuks op voorraad, die ze allemaal zullen verkopen. Wat moet je daarvoor doen? Surf naar de website van Coolblue en download de app. Zoek ‘PlayStation 5’ in de applicatie en duw op de ‘Schrijf me in’-knop.

  Haast je!

  Opgelet, want de inschrijvingen sluiten vandaag nog. Zo worden ze onherroepelijk afgesloten op 9 december om 10:00. De geselecteerden worden dezelfde dag via mail op de hoogte gebracht en kunnen een PS5 bestellen.

  Je kan via Coolblue niet de reguliere versie bestellen, zonder games of accessoires, want Coolblue verkoopt enkel pakketten via de loting. Het gaat om een pakket met PS5 + Spider-Man Miles Morales + 3D Pulse Headset (659,97 euro) of PS5 + FIFA 22 + een extra controller (629,97 euro) of PS5 + Battlefield 2042 + een extra controller (640,97 euro). Je bent een aardige som geld kwijt, maar je zal tenminste een PS5 in huis hebben.

  PS5 + Spider-Man Miles Morales + 3D Pulse Headset (659,97 euro – aff.) 

  PS5 + FIFA 22 + een extra controller (629,97 euro – aff.)

  PS5 + Battlefield 2042 + een extra controller (640,97 euro – aff.).

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer