More

  PS5 kopen? Sony belooft nieuwe levering PS5, bol.com verwacht volgende week nieuwe lading

  Advertentie

  -

  Oef! Sony heeft goed nieuws omtrent de PlayStation 5. In heel de wereld zijn gamers op zoek naar de nieuwste spelcomputer van Sony, maar die blijkt overal uitverkocht te zijn. Sony belooft binnenkort een nieuwe lading.

  Vanaf 17 november was de nieuwe spelcomputer van Sony, de PlayStation 5, beschikbaar voor pre-order. Al duurde het slechts enkele minuten of het toestel was in de Benelux uitverkocht. Dat kwam door de gigantische vraag en een erg beperkt aanbod. Zo beschikte retailer Coolblue over slechts 199 stuks.

  Nieuwe lading

  Via Twitter maakte Bol.com eerder al bekend dat ze vanaf begin december een nieuwe lading spelconsoles verwachten, maar nu maakte Sony ook zelf bekend dat ze voor het einde van het jaar een nieuwe lading naar de retailers zal opsturen. Vermoedelijk mogen we dus volgende week een verse lading spelconsoles verwachten in de Benelux.

  Bij fans wereldwijd ontstond de vrees dat Sony over onvoldoende toestellen zou beschikken om beschikbaar te stellen voor de feestdagen, al spreekt Sony dat tegen en beloven ze nu expliciet een nieuwe lading PS5’s. “We willen alle gamers bedanken om van de PS5-lancering onze grootste ooit te maken. De vraag naar de PS5 is ongezien, dus wouden we bevestigen dat er meer PS5’s bij de retailers beschikbaar zullen zijn voor het einde van het jaar – blijf in contact met de lokale retailers”, zo schreven ze op het Twitter-account van PlayStation.

  PS5 voor kerst?

  Sony belooft dus nieuwe exemplaren, al is niet bekend hoeveel ze er naar de Benelux zullen opsturen. Gamers die een PS5 voor kerst willen, houden maar beter de lokale retailers in de gaten. Het is nog onduidelijk of Sony de productie en leveringen op peil kan brengen voor de feestdagen. Al zullen ze daar vermoedelijk alles aan doen. 

  Het is dus aangeraden om regelmatig de websites van bol.com, MediaMarkt en andere retailers in de gaten de houden. Snel zijn is de boodschap.

  Heb jij er al een kunnen kopen?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer