More

  PS5 kopen? Nieuwe lading PlayStation 5 voor het einde van het jaar op komst, bol.com verwacht begin december nieuwe levering

  Advertentie

  -

  Gamers zijn wereldwijd op zoek naar de nieuwste spelconsole van Sony. De PlayStation 5 is overal hopeloos uitverkocht, maar mogelijk kan je er deze week een op de kop tikken. Sony en Bol.com beloofden namelijk een nieuwe lading.

  Twee weken geleden ging de pre-order van de nieuwe spelcomputer van Sony, de PS5, van start. Slechts na enkele minuten was het toestel in de Benelux uitverkocht. Dat kwam door de gigantische vraag en een erg beperkt aanbod. Zo beschikte retailer Coolblue bijvoorbeeld over slechts 199 stuks. Andere retailers hadden er maar 2.000 ontvangen.

  Sony belooft nieuwe lading

  Afgelopen week maakte Sony bekend dat ze nog voor het einde van het jaar een nieuwe lading PS5-consoles naar de retailers zal verzenden en zo zal je misschien toch nog voor kerst een PlayStation 5 op de kop kunnen tikken. “We willen alle gamers bedanken om van de PS5-lancering onze grootste ooit te maken. De vraag naar de PS5 is ongezien, dus wouden we bevestigen dat er meer PS5’s bij de retailers beschikbaar zullen zijn voor het einde van het jaar – blijf in contact met de lokale retailers”, schreven ze op het Twitter-account van PlayStation.

  Bol.com: begin december

  Via Twitter maakte Bol.com eerder al bekend dat ze vanaf begin december een tweede lading spelconsoles verwachten. Dat zou dus al deze of komende week zijn. Al blijft het wel aangeraden om de website van de retailer goed in de gaten te houden, want het kan weleens opnieuw over een beperkte lading gaan.

  PS5 voor kerst?

  Sony belooft dus nieuwe exemplaren, al is niet bekend hoeveel ze er naar de Benelux zullen opsturen. Gamers die een PS5 voor kerst willen, houden dus maar beter de lokale retailers in de gaten. Het is nog onduidelijk of Sony de productie en leveringen op peil kan brengen voor de feestdagen. Al zullen ze daar vermoedelijk alles aan doen. 

  Het is dus aangeraden om regelmatig de websites van bol.com, MediaMarkt en andere retailers in de gaten de houden. Snel zijn is de boodschap.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer