More

  PS5 kopen? Nieuwe lading PlayStation 5 komt er – vermoedelijk – deze week aan: nieuwe levering aangekomen in VK

  Advertentie

  -

  Ben je op zoek naar de nieuwe spelconsole van Sony? Dan blijf je de komende dagen en uren beter alert. De PlayStation 5 is al een tijdje uitverkocht, maar er komt een nieuwe lading aan.

  De PS5 is ongelofelijk populair. Sedert twee weken is de nieuwe generatie spelconsoles van Sony te verkrijgen. Slechts na enkele minuten was het toestel in de Benelux uitverkocht. De vraag is namelijk gigantisch en het aanbod is erg beperkt. De productie kan de immense vraag vooralsnog niet bijbenen. Webwinkel Coolblue beschikte over bijvoorbeeld slechts 199 stuks. Andere retailers, zoals elektroketen MediaMarkt hadden er 2.000 ontvangen.

  Sony: nieuwe lading voor einde van het jaar

  Gamers wereldwijd vrezen er dan ook voor dat ze geen PlayStation 5 op de kop zullen kunnen tikken. Gelukkig had Sony op 25 november goed nieuws:  “We willen alle gamers bedanken om van de PS5-lancering onze grootste ooit te maken. De vraag naar de PS5 is ongezien, dus wouden we bevestigen dat er meer PS5’s bij de retailers beschikbaar zullen zijn voor het einde van het jaar – blijf in contact met de lokale retailers”, schreven ze op het Twitter-account van PlayStation.

  Bol.com: begin december, lading aangekomen in VK

  Via Twitter maakte Bol.com (aff.) eerder al bekend dat ze vanaf begin december een tweede lading spelconsoles verwachten. Dat zou dus deze week zijn. “Een dezer dagen dus”, reageerde Bol.com op een vraag van een Twitteraar.

  In het Verenigd Koninkrijk is een verse lading PS5-consoles vandaag toegekomen. Vermoedelijk kunnen we de stocks voor de Benelux morgen of overmorgen online verwachten. De Britse keten GAME en verschillende Amazon-webwinkels hebben de nieuwe lading spelconsoles al ontvangen.

  We raden dan ook aan om de websites van de Belgische en Nederlandse retailers in de gaten te houden, want het kan weleens opnieuw over een beperkte lading gaan. Update: Bol.com heeft vrijdag 4 december iets voor 11 uur een nieuwe lading online gegooid. Rond 11.10 was de lading nieuwe PS5-spelconsoles uitverkocht. Andere webwinkels zullen waarschijnlijk ook vandaag hun nieuwe lading online gooien.

  PS5 voor kerst?

  Het lijkt er dus op dat ten laatste dit weekend een nieuwe lading PS5-spelconsoles in de Benelux beschikbaar zullen zijn, al is niet bekend hoeveel exemplaren Sony voor de Benelux reserveerde. Gamers die een PS5 voor kerst willen, houden dus maar beter de lokale retailers in de gaten. Het is nog onduidelijk of Sony de productie en leveringen op peil kan brengen voor de feestdagen. Al zullen ze daar vermoedelijk alles aan doen. 

  Het is dus aangeraden om regelmatig de websites van bol.com, MediaMarkt en andere retailers in de gaten de houden. Snel zijn is de boodschap.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer