More

  PS5 kopen? | Coolblue organiseert nieuwe loting Sony PlayStation 5

  PS5 kopen? | Coolblue organiseert nieuwe loting Sony PlayStation 5

  -

  Probeer je ook al maanden een PS5 te bemachtigen? Dan is er goed nieuws op komst. Coolblue organiseert binnenkort een nieuwe loting. Ook Amazon en Bol.com plaatsten deze week een voorraad online.

  Vermoedelijk zal het tekort aan PlayStation 5-spelconsoles nog een tijd aanhouden. Dat komt door het wereldwijde tekort aan semiconductoren. Sony verwacht dat de problemen nog tot na de kerstdagen zullen aanhouden. Al voorspelt chipfabrikant Intel dat er nog tot 2023 tekorten kunnen zijn.

  Nieuwe voorraden

  Al is er ook goed nieuws. Verschillende retailers kregen deze week een nieuwe voorraad binnen. Onder andere Mediamarkt, Bol.com en verschillende Amazon-webwinkels plaatsten een lading online. Greep je er steeds naast? Dan kan je een nieuwe kans wagen bij Coolblue. Zij organiseren namelijk opnieuw een loting.

  Loting Coolblue

  Op de website van Coolblue valt te lezen dat ze op vrijdag 6 augustus een loting organiseren. Het bedrijf verwacht weldra zo’n 1.800 stuks in voorraad. Om mee te doen moet je de Coolblue-app downloaden en moet je jezelf inschrijven via de groene ‘schrijf me in’-knop op de productpagina (zie links hieronder). Er zijn slechts drie bundels beschikbaar, het gaat om de disk-edities. Dat is de PS5 + 2 controllers, PS5 + 2 controllers + Ratchet & Clank: Rift Apart en PlayStation 5 + F1 2021 + DualSense Controller Midnight Black.

  Om geldig mee te doen aan de loting moet je jezelf inschrijven voor vrijdag 6 augustus om 10 uur. Mocht je geselecteerd worden, dan krijg je dat vrijdag te horen en dan kan je het toestel kopen. Ze geven dus geen units weg.

  Schrijf je in via de productpagina’s:

  Check de voorraden bij onze andere partners

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie