More

  PS5 kopen? Coolblue komt met nieuwe loting van Sony PlayStation 5

  Advertentie

  -

  Ben je nog steeds op zoek naar een Sony PlayStation 5? Coolblue organiseert op vrijdag een loting met 1.800 exemplaren. Lees hier hoe je kan deelnemen.

  We zouden het met z’n allen graag anders zien, maar bijna een jaar na de lancering van de PlayStation 5 is de spelconsole nog steeds moeilijk te verkrijgen. Dat komt door het wereldwijde tekort aan chips, waar ook andere branches, zoals de autosector onder te lijden hebben.

  Gelukkig duikt er nog af en toe een verkoop van de PS5 op. Deze maand vonden er al verschillende verkopen plaats. Zo kon je aan het begin van de maand een toestel op de kop tikken bij onder meer Amazon Duitsland en Bol.com. Ook MediaMarkt plaatste een aantal bundels online.

  Ook bij Coolblue zal je weldra je kans kunnen wagen, want ze zullen 1.800 units verloten. Let op: ze zullen de toestellen verloten voor verkoop. Zo kan je geen PS5 winnen bij Coolblue. Eens je ‘gewonnen’ hebt, kan je een toestel afrekenen.

  Terwijl 1.800 units een behoorlijk aantal is, zal het vermoedelijk nog steeds moeilijk blijven om uiteindelijk een PlayStation 5 te kunnen kopen. Volgens Coolblue zullen ongeveer 300.000 mensen meespelen met de loting.

  Meespelen doe je zo

  Geef je niet op? Dan moet je een aantal dingen doen om geldig mee te kunnen spelen. Zo moet je eerst en vooral de Coolblue-app downloaden. Via de zoekbalk ga je op zoek naar ‘PlayStation 5 en je schrijft je via de groene ‘Schrijf me in’-knop in op de productpagina. Je moet je inschrijven voor 23 september om 10.00 uur. Op donderdag 23 september kom je via e-mail te weten of je een PS5 kan bestellen.

  Wie aan de loting meedoet, kan kiezen uit drie bundels. Voor de goedkoopste tel je ongeveer 470 euro neer. De duurste bundel kost je ongeveer 642 euro. We hebben ze hieronder opgesomd.

  • PlayStation 5 Digital Edition + Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller (467,98 euro).
  • PlayStation 5 + F1 2021 + DualSense Controller Midnight Black (626,73 euro)
  • PlayStation 5 + Ghost of Tsushima: DC + DualSense Controller (641,97 euro)

  Speel hier mee met de loting (aff.).

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer