More

  Prinses Delphine neemt dit najaar deel aan ‘Dancing With The Stars’

  © Play4

  Prinses Delphine neemt dit najaar deel aan ‘Dancing With The Stars’

  -

  Prinses Delphine zal meedoen aan het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars. Dat maakte Play4 vandaag bekend. 

  Een verrassing van formaat was het toen Play4 de nieuwste deelneemster van Dancing With The Stars voorstelde. Zo zal niemand minder dan Delphine van Saksen-Coburg deelnemen aan de danswedstrijd. Dat doet ze niet alleen, maar samen met de Nederlandse danser Sander Bos. Samen proberen ze de komende weken verschillende dansen onder de knie te krijgen.

  “Via dit dansavontuur hoop ik nog meer aandacht te kunnen vestigen op het mooie en vooral belangrijke werk van Make-A-Wish en welke positieve invloed de organisatie heeft op zieke kinderen en hun families”, zegt Delphine in een statement. “Bij Make-A-Wish staat het leven centraal en gebruiken ze de kracht van hoop en liefde om de pijn en het verdriet te verzachten. En als ik naar mezelf kijk, hoort ook dansen thuis in het rijtje van liefde en hoop om het leven te omarmen en nog meer betekenis te geven. Ik ben mij ervan bewust dat dit avontuur een fysieke en mentale uitputtingsslag zal worden, maar dat is niets vergeleken met de uitdagingen waar zieke kinderen en hun families mee geconfronteerd worden.”

  Het zal de eerste keer zijn dat een royal deelneemt aan een entertainmentprogramma. Eerder waren koning Filip en koningin Mathilde al wel te zien op Eén, zoals in Merci voor de muziek en in een special met Philippe Geubels, maar nog niet eerder op deze manier. De prinses zal het moeten opnemen tegen onder meer Lotte Vanwezemael en Metejoor. Het programma is dit najaar te zien op Play4.

  Bekijk de eerste beelden van haar dansrepetitie

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer