More

  © Lars Bauwens

  Première: Rapper WIM neemt je mee in zijn dansbare ‘Bubbel’

  -

  De Leuvense rapper WIM brengt morgen zijn vierde single ‘Bubbel’ uit. Je ontdekt die vandaag exclusief bij ons in première. 

  Sinds 1997 is WIM reeds actief in de Vlaamse rapmuziek. Na drie albums, met liveband PhilliBustasPLUS en drie albums vier albums als PhilliBustas, is hij er nu ook met zijn eigen soloproject. Begin dit jaar lanceerde de man single ‘Ventileren’, die klonk zoals de betere oldskool rap, boordevol harde teksten. Opvolger ‘Bodem’ toonde een andere kant van zijn solomuziek, die op een zachtere beat galoppeerde. 

  Dansen. Dansen.

  Eind april was het dan tijd voor het catchy ‘We komen er’. Een track die je dankzij het verslavende refrein zo meezingt. Het gloednieuwe ‘Bubbel’ bouwt verder op die stevige fundamenten die WIM de laatste maanden met zijn solomuziek aan ons voorstelde. Zo is het opnieuw een dansbare, catchy song mét een boodschap. De song zet de heupen aan het zwieren en dat is toch net wat we vandaag de dag nodig hebben. Of niet? 

  Op het moment dat WIM ‘Bubbel’ schreef, was er nog geen sprake van corona. We werden geleefd. Alles en iedereen verwacht dat je het goed doet. Dat je gezond bent en slimme keuzes maakt. Werk, een auto, een lief, een huis, een kind. En liefst in die volgorde. Met ‘Bubbel’ wilt WIM je uitnodigen om uit die ratrace te stappen en terug te plooien in jezelf, in je eigen bubbel. Al klinkt dat vandaag heel vreemd, op een dag komt dat allemaal ongetwijfeld terug. 

  Voor de videoclip ging WIM met stadsgenoot VUORI aan de slag. Daarin zien we imposante dronebeelden afgewisseld worden met WIM in zijn eigen plastieken bubbel. Uiteraard allemaal corona-proof.

  ‘Bubbel’ is vanaf morgen overal te streamen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie