More

  Post Malone en The Weeknd brengen samen nieuwe hitsingle ‘One Right Now’ uit

  Advertentie

  -

  Wat gebeurt er wanneer twee grootheden samenwerken? Dan krijg je quasi zeker een sterke song. The Weeknd en Post Malone hebben zopas een nieuwe single uitgebracht. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  The Weeknd en Post Malone hebben een nieuwe single uit en het klinkt van begin tot eind als een hit. Eerder deze week hadden beiden er al naar gehint door een teaser van 7 seconden op hun Instagram-pagina te plaatsen. De song is de tweede single uit de nieuwe plaat van Post Malone die later uitkomt en volgt single Motley Crew op. Voor The Weeknd is het de tweede samenwerking in korte tijd. Twee weken geleden bracht hij met Swedish House Mafia Moth to a Flame uit. Een song die we toen ook als een hit in wording bestempelden.

  Ook het nieuwe One Right Now zou het weleens erg goed kunnen doen in de hitlijsten. Tegenwoordig lijkt alles wat The Weeknd aanraakt in goud te veranderen. Of dat nu ook met deze single zal lukken, zal de toekomst uitwijzen. Ook Post Malone is goed bezig. Zijn meest recente album Hollywood’s Bleeding was in 2020 het zesde best verkopende album in de VS.

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer