More

  Pommelien Thijs kust Flo Windey in nieuwe videoclip ‘Ongewoon’

  Pommelien Thijs kust Flo Windey in nieuwe videoclip ‘Ongewoon’

  -

  Pommelien Thijs, gekend als Caro uit #LikeMe, lijkt met haar nieuwe single Ongewoon een nieuwe hit te hebben. Na heel wat promo gemaakt te hebben op sociale media is de videoclip eindelijk uit.

  “Had ik jou maar nooit ontmoet, want nu, weet ik niet hoe ik zonder moet!”, heb je waarschijnlijk al verschillende keren tegengekomen op TikTok. Maar liefst 4000 TikToks hebben het lied al gebruikt. Het was een tijd wachten op de videoclip, maar vandaag kwam die eindelijk uit.

  @esmeeheyerick18 Dit liedje is echt een vibe 🔥 Tag je bestie👯‍♀️ @Pommelien Thijs #ongewoon #tiktokmusic ♬ Ongewoon – Pommelien Thijs

  Zelf heeft Pommelien dit over het lied te zeggen: “Ongewoon gaat over dat eerste gevoel bij iemand leuk vinden, die extreme high. Specifiek over de eerste keer dat ik dat had bij een meisje. Maar vooral ook over de realisatie dat dat exact hetzelfde voelde als verliefdheden die ik had gehad bij jongens. Dat vind ik er ook zo leuk aan, ik kan zingen over een universeel gevoel. Of je nu op jongens, meisjes, beide, of anderen valt, dat is voor iedereen gelijk.”

  In de videoclip gaat Pommelien op speeddate met verschillende jongens. We herkennen onder andere Francisco Schuster van #LikeMe en Amine Boujouh, de recente aanwinst in Familie. Ze lijkt heimwee te hebben naar haar beste vriendin, gespeeld door Flo Windey. Na het speeddaten komen ze beiden terecht op een feestje, waarbij ze volop kiezen voor elkaar.

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie