More

  Play4 stelt zijn najaar voor: De Verhulstjes, Dancing with the Stars en veel nieuwe programma’s

  Play4 stelt zijn najaar voor: De Verhulstjes, Dancing with the Stars en veel nieuwe programma’s

  -

  Het najaar op Play4 wordt eentje om naar uit te kijken. De zender pakt uit met een heleboel nieuwe programma’s en ook enkele vaste waarden keren terug.

  Het wordt dit najaar smullen van een heleboel nieuwe en vertrouwde programma’s bij Play4. Zo keert Dancing with the Stars dit najaar terug met een nieuw seizoen. Onder andere Nina Derwael en Maksim Stojanac (#LikeMe) zullen daarin te zien zijn. Ook De Slimste Mens ter Wereld en gloednieuwe fictie van Adil El Arbi en Bilall Fallah staan op het programma. Ontdek hieronder alle programma’s die dit najaar te zien zullen zijn op Play4.

  Klopjacht (NIEUW)

  In het nieuwe Klopjacht gaan 12 Vlamingen de uitdaging aan om 17 dagen lang uit handen te blijven van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen met ervaring bij politie, defensie en in de private sector. Een speciaal voor het programma opgericht opsporingsteam onder leiding van een topspeurder van de Federale Gerechtelijke Politie doet er alles aan om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te pakken. De voortvluchtigen worden gezien als ontsnapte criminelen en daarom beschikken de speurders over alle denkbare middelen om hen te lokaliseren. De beschrijving van het programma doet daarom ietwat denken aan Jachtseizoen van het Nederlandse Youtube-kanaal StukTV

  Het aftappen van telefoongesprekken, social media updates, bankkaarten traceren, het bekijken van bewakingscamerabeelden en internetactiviteiten in kaart brengen: een arsenaal aan middelen wordt ingezet om de voortvluchtigen in te rekenen. Wie er na 17 dagen in slaagt om niet gepakt te worden en er in slaagt om België te verlaten op het eindpunt, wint Klopjacht.

  Grond (NIEUW)

  Adil El Arbi, Bilall Fallah en Mathieu Mortelmans zijn de regisseurs van nieuwe fictiereeks Grond. Wie als moslim in België het loodje legt, zadelt zijn nabestaanden op met een groot dilemma: waar moet hij of zij begraven worden? Hier of in het land van herkomst? Wanneer Ishmael – Smile voor de vrienden – het repatriëringsbedrijf van zijn vader overneemt, lijkt hij dé oplossing voor het probleem te hebben gevonden: “Als je moslims niet kunt begraven in de heilige grond in Marokko, dan halen we die grond toch gewoon naar hier…”. Een even eenvoudig als geniaal idee, maar zonder het te beseffen opent Smile hiermee de doos van Pandora. Dat is het verhaal van de nieuwe fictiereeks Grond.

  De reeks verschijnt in België bij Play4 en later op Streamz. Netflix verzorgt de wereldwijde verspreiding. Op een latere datum verschijnt de serie in België ook via Netflix.

  Missie Griekenland (NIEUW)

  © Play4

  Toen ze twee jaar geleden met een zeilboot de Atlantische Oceaan overstaken, smeedden Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham een band voor het leven. Allebei beseften ze dat weg van de wereld de tijd nemen om na te denken over het leven en te ontspannen, te lachen, te genieten van de eenvoudige dingen, een krachtig mentaal medicijn is in deze hectische tijden. Dit najaar wacht Jani en Otto-Jan een niéuwe odyssee, en die is Griekser dan ooit. In hun vakantiehuis op Sifnos, een klein eiland in de westelijke Cycladen, nodigen ze acht bekende gasten uit om bij hen tot rust komen, en weer energie op te doen. Alleen: wie die gasten zijn, weten ze niet op voorhand.

  Of de twee goeie gastheren zijn, zal nog moeten blijken, want ze zullen voor alles op zichzelf aangewezen zijn. Een propere kamer, een copieus avondmaal, de klok rond entertainment… Zodra een gast toekomt, is het improviseren geblazen, en hebben ze 48 uur om hem of haar als herboren op de ferry huiswaarts te krijgen. Hierbij maken ze gretig gebruik van al wat Sifnos te bieden heeft, daarin bijgestaan door de immer sympathieke eilandbewoners. Een frisse duik in het kobaltblauwe water, een culinaire verrassing in een van de typische taverna’s of gewoon een goed gesprek op een witgepleisterd dakterras… Niks moet, alles mag. De schoonheid ontdekken van Sifnos en zijn inwoners, en een totaal andere kant leren kennen van Jani, Otto-Jan én hun gasten? Dat kan later dit najaar in het nieuwe Woestijnvis-programma Missie Griekenland.

  James De Musical (NIEUW)

  © Play4

  Wat hebben Priester Daens, Jezus en de Leeuwenkoning met elkaar gemeen? Een bijzonder kapsel hoor ik je luidop denken? Klopt. Maar bovenal: ze hebben allemaal een musical over hun eigen leven gekregen. Waarom bestaat er nog geen musical van onze eigen Vlaamse sterren? Daar brengt James Cooke verandering in! James ontvangt acht centrale gasten in het NT GentNiels DestadsbaderPhilippe Geubels, De Pfaffs, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, NataliaGert Verhulst en Margriet Hermans laten zich verrassen met een musical over hun leven. Persoonlijke en verrassende verhalen (neen, je weet echt nog niet alles over bekend Vlaanderen). Kleine en grote emoties. Een lach en een traan. Maar vooral heel veel show. En jij kan erbij zijn. Vanop de allereerste rij.

  Ook te zien

  Jaarlijks wachten nog steeds zo’n 4000 honden in het asiel op een nieuw baasje. In het nieuwe televisieprogramma Viervoeters gaan Vlaanderens liefste hondenfluisteraars Dominique Van Malder en Joris Hessels proberen om het pro. Zij willen zoveel mogelijk honden koppelen aan nieuwe baasjes en hen opnieuw een warm nest bezorgen.

  De Verhulstjes trokken deze zomer naar hun vakantiehuis in Saint-Tropez voor een welverdiende vakantie. Play4 stuurde een cameraploeg erop af. Hun avonturen zien we dit najaar op Play4.

  © Play4

  Ook Lieven Scheire keert terug met een gloednieuw seizoen boordevol wonderlijke wetenswaardigheden. Lieven Scheire wordt in Scheire en de Schepping bijgestaan door eenmansorkest Stijn Cole, vier onwetende, maar uitzonderlijk goed geschapen panelleden en alziende entiteit Googleman.

  Na een woelige periode waarin reizen zo goed als onmogelijk was, komt er dit najaar een vervolg op het succesvolle Huizenjagers … in het buitenland! In de nieuwe reeks Huizenjagers Buitenland trekken makelaars deze zomer met hun kandidaat-kopers naar Toscane, Costa Brava, Silver Coast, Algarve, de Provence, Kreta en Tenerife.

  Ook voetbal blijft een hoeksteen van Play4. Zo keert Sports Late Night terug en is de UEFA Europa League én de nieuwste Europese voetbalcompetitie: de UEFA Europa Conference League te zien op Play4.

  Keren terug

  Ook op het programma staan een nieuw seizoen van De Rechtbank, De Cooke & Verhulst Show. Het 19e seizoen van De Slimste Mens ter Wereld zal op zoek gaan naar de opvolger van Catherine Van Eylen. Zoetigheid alom in het vijfde seizoen vanBake Off Vlaanderen en Junior Bake Off Vlaanderen.

  Dancing With The Stars keert na anderhalf jaar terug. De eerste kandidaten zijn alvast bekend: Olympisch kampioene Nina Derwael en #LikeMe-ster Maksim Stojanac.

  © Play4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer