More

  © VTM

  Piet Huysentruyt wint eerste seizoen van ‘Snackmasters’: “Wie had dit kunnen denken?”

  Gerelateerde artikels

  -

  Piet Huysentruyt en Anne-Sophie Breysem streden gisteren voor de trofee van Snackmasters 2020. Ze moesten drie verschillende koekjes van Jules Destrooper namaken. 

  Dinsdag vond de finale van ‘Snackmasters’ plaats. Daarin namen Piet Huysentruyt en Anne-Sophie Breysem het tegen elkaar op om replica’s te maken van de natuurboterwafel, de Parijse wafel en het amandelbrood van Jules Destrooper. De jury besloot dat de koekjes van Piet het meest leken op de originele koekjes. Hij won dan ook de finale en is dolgelukkig: “Ik vind het onvoorstelbaar! Wat een parcours was dit en ook voor dit programma: wat een plot! Wie had dit kunnen denken? Deze trofee komt in mijn bar in Zuid-Afrika en iedereen is welkom!

  ’t Is altijd jammer wanneer je verliest natuurlijk”, klinkt het sportief bij Anne-Sophie. “Maar Piet was een goede tegenstander. Ik heb ook zijn koekjes geproefd en in mijn ogen heeft hij eerlijk gewonnen. Het zijn de kleine verschillen die het maken en je weet op voorhand niet waarop de jury gaat oordelen.

  Nieuw seizoen

  VTM zal vermoedelijk een seizoen maken van de reeks. Er werd meteen na het einde van de aflevering een oproep gedaan naar de kijkers: welke snacks mogen zeker niet ontbreken bij een mogelijk nieuw seizoen van ‘Snackmasters’? Suggesties mogen doorgegeven worden op vtm.be.

  Vanaf volgende week testen Dina Tersago en Andy Peelman allerlei urben legends in het nieuwe programma ‘Ze Zeggen Dat’.

  Bekijk de beelden van de overwinning

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie