More

  Philippe Geubels presenteert mee ‘Hotel Romantiek’

  © VRT

  Philippe Geubels presenteert mee ‘Hotel Romantiek’

  -

  Na Gloria Monserez komt er weer een nieuw gezicht bij voor het datingsprogramma Hotel Romantiek. Philippe Geubels vervoegt het programma. Sven Leijers, die al vanaf het begin het programma presenteert, is er ook nog steeds bij 

  De komiek Philippe Geubels ontpopt zich meer en meer als presentator. Na het succesprogramma Taboe, mag hij het duo Gloria Monserez en Sven Leijers vervoegen bij Hotel Romantiek. Het programma is niet langer te zien op Play4, maar wel op Eén. Philippe is dus enigszins een verrassende, maar logische keuze. “Ik ben heel blij met Hotel Romantiek. Ik werk heel graag met oude mensen, dus ik denk dat de samenwerking met Sven vlot zal verlopen (lacht). En Gloria is echt fantastisch’, vertel Geubels.

  Hotel Romantiek

  Sven, Gloria en Philippe nemen een groep vrijgezellen op leeftijd een week mee naar Hotel Romantiek. Het datingsprogramma zorgt voor een week waarin passie vanonder het stof wordt gehaald, vergeten vlinders mogen ontwaken en de hartstocht overheerst.

  Geïnteresseerde vrijgezelle 65-plussers die op zoek zijn naar avontuur en de liefde kunnen zich nog tot en met 31 maart 2022 inschrijven op één.be/doemee.

  Hotel Romantiek: in 2022 te zien op Eén.

  BronVRT
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer