More

  Peter Van den Bossche (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere) verdwijnen uit ‘Familie’

  © VTM

  Peter Van den Bossche (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere) verdwijnen uit ‘Familie’

  -

  VTM-soap Familie neemt afscheid van Gunther Levi en Martine Jonckheere, twee castleden van het eerste uur. Hoe de personages verdwijnen is niet bekend.

  Eind dit jaar viert Familie zijn 30ste verjaardag. Al doen ze dat met schokkend nieuws: zo verdwijnen Peter Van den Bossche en Marie-Rose uit de reeks. Zij werden geportretteerd door respectievelijk Gunther Levi en Martine Jonckheere. “In een langlopende dagelijkse serie is het noodzakelijk om steeds op zoek te gaan naar nieuwe elementen in de verhaallijnen en personages om de reeks voldoende zuurstof te blijven geven”, legt Wim Feyaerts, creative producer van Familie uit.

  Hij vult aan: “Meer dan ooit willen we de kijkers verrassen met onverwachte plotwendingen die hen raken, beroeren en vooral ook doen meeleven. Daarvoor moet je soms moeilijke beslissingen durven te nemen die tegelijk weer nieuwe opportuniteiten creëren, zoals ook nu het geval zal zijn voor de verhaallijnen rond Peter en Marie-Rose.”

  Het vertrek van de twee personages zal dus niet zonder slag of stoot zijn. Uit het persbericht valt af te leiden dat de personages definitief verdwijnen. Wanneer ze voor het laatst te zien zullen zijn, blijft voorlopig een geheim, maar met een midseason finale voor de deur kunnen de speculaties alvast beginnen. Gunther Levi speelt al sinds 1999 Peter, Martine Jonckheere speelde – met enkele breaks – sinds 1991 in de reeks.

  Nieuwe verhaallijn in nieuw decor

  Er waait binnenkort ook een nieuwe wind door Familie. Zo worden binnenkort nieuwe acteurs geïntroduceerd. Ze beloven ook een gloednieuwe verhaallijn in een nieuw decor. Mogelijk wordt een nieuw gezin geïntroduceerd, net zoals in 2012 rond de familie Coppens-Pauwels.

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer