More

  Peter en Marie-Rose lijken aan hun einde te komen door brand in ‘Familie’

  © VTM

  Peter en Marie-Rose lijken aan hun einde te komen door brand in ‘Familie’

  -

  Familie ging het weekend in met een gigantische cliffhanger. Geheel onverwacht werden Peter en Marie-Rose getroffen door een brand in hun huis. Aan het einde van de aflevering lagen ze bewusteloos op de bovenverdieping.

  Het einde voor Peter en Marie-Rose in Familie lijkt nabij. Kijkers zagen vrijdagavond hoe Francesca afscheid nam van Jan. Ze verloor zopas een rechtszaak rond de voogdij over baby Victor en dat valt haar zwaar. “Ik denk eraan om naar Afrika te vertrekken. Peter gaat niet bijdraaien, zeker niet na alles wat er gebeurd is. Ik heb niks meer Jan”, vertelde ze.

  Kort daarvoor werd Peter (Gunther Levi) opgeschrikt door hevige rook en vlammen in zijn huis. De gehele benedenverdieping van het huis stond in lichterlaaie. Peter kon baby Victor in veiligheid brengen, maar wanneer hij terugkeert om zijn moeder Marie-Rose (Martine Jonckheere) te redden, loop het mis. Hij probeert haar nog uit het huis te slepen, maar door de rook verliest hij zelf het bewustzijn. Maandag zien we hoe de situatie verder loopt.

  Gunther en Martine

  De scène betekent het vermoedelijke einde voor Gunther Levi en Martine Jonckheere. In november raakte bekend dat de acteurs de reeks gingen verlaten. Gunther Levi speelt al sinds 1999 Peter, Martine Jonckheere speelde – met enkele breaks – sinds 1991 in de reeks.

  Familie: elke weekdag om 20u00 bij VTM en op VTM GO.
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer