More

  Perfect voor thuiswerkers: Samsung maakt S4-monitor met ingebouwde camera, luidspreker en microfoon

  Advertentie

  -

  Samsung komt tegemoet aan thuiswerkers met een monitor met ingebouwde webcam, luidsprekers en microfoon. Het nieuwe scherm is vanaf eind deze maand te koop.

  Er is haast geen twijfel over, telewerk lijkt de komende jaren niet meer te verdwijnen. Nu we opnieuw naar kantoor trekken, maar ook nog regelmatig van thuis uit werken, is er nood aan aangepast materiaal. Samsung heeft voor de nieuwe, hybride werkomgeving de S4-monitor ontworpen. Dat is een monitor met ingebouwde Full HD-webcam, luidspreker en microfoon. Perfect om deel te nemen aan videovergaderingen of een online les te volgen.

  © Samsung

  Bovendien beschikt de 24-inch monitor over drie extra USB 3.0-poorten. Zo hoeven gebruikers zich geenzorgen te maken over poorttekorten. Ook aanmelden verloopt erg makkelijk dankzij de ingebouwde infraroodcamera. De S4 is ‘Windows Hello’-gecertificeerd. Zo kunnen gebruikers hun computer binnen de 2 seconden ontgrendelen. De S4-monitor is vanaf eind september beschikbaar in België voor een verkoopadviesprijs van €289.

  Advertentie

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer