More

  Pentatonix brengt ons (hun nieuwe nummer) ‘Coffee in Bed’

  Pentatonix brengt ons (hun nieuwe nummer) ‘Coffee in Bed’

  -

  De Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix, vooral bekend van hun covers van bekende nummers zoals Hallelujah en Jolene, bracht recent haar nieuwe album The Lucky Ones uit. Coffee in Bed, een van de singles op het album, zorgt ervoor dat de maartse lentekriebels bij ons meteen de kop opsteken. 

  Pentatonix weet ons weer blij te maken met gemoedelijke lyrics, vrolijke melodieën en de goedlachse houding die we van het ensemble gewend zijn. Eerder verrassend is dat Coffee in Bed ons, met haar lagere beat en zelfs een onderhuids aanwezige bass, doet denken aan een echt dansnummer. Hoe de groep dit waarmaakt aan de hand van enkel stemgeluid is voor ons een waar raadsel, maar ook een herbevestiging van het gezamenlijk talent en de complementariteit van de artiesten.

  Het diverse kwintet geeft ons met Coffee in Bed een vrolijk nummer dat met zijn lichte tonen meteen een roze filter over je dag zwiert. Ook de tekst zorgt voor een goed humeur, aangezien hij gaat over liefde en zorgzaamheid. Ze weten met de slagzin van het nummer ‘When you get too in your head, I’ll bring you coffee in bed’ een gevoelige snaar te raken, want is dit soort liefde niet waar we -al dan niet stiekem- allemaal een beetje naar op zoek zijn?

  Pentatonix brengt ons met Coffee in Bed een nummer dat je zonder twijfel schaamteloos en veel te luid zal meezingen onder de douche en in de auto. Niet enkel het album, maar ook wij mogen ons met dit nummer the lucky ones noemen. Wij draaien onze volumeknop alvast helemaal open!

  Check de videoclip van ‘Coffee in Bed’ 

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer