More

  Paradise City schuift event ‘Paradise Down by the Lake’ op naar latere datum

  Advertentie

  -

  Paradise City schuift zijn event Paradise Down by the Lake op naar een latere datum. Normaal gezien ontving het evenement elk weekend tussen 1 mei en 6 juni bezoekers voor een coronaproof festival op bootjes.

  Door de huidige coronamaatregelen zijn buitenactiviteiten tot eind juni beperkt tot 200 personen, daardoor ziet Paradise City zich genoodzaakt om de tweede editie van Paradise Down by the Lake op te schuiven naar een latere datum. Het event ging afgelopen jaar voor het eerst door en was een gedownsizede en intiemere versie van het dancefestival Paradise City.

  Vijf weekends lang zullen telkens 400 bezoekers kunnen genieten van DJ-sets en live acts vanop privébootjes dobberend op een meer. 50 bootjes zijn er voorzien met elk een capaciteit van 8 personen. Bezoekers kunnen een gezonde picknick en drankjes bestellen voor de lunch en/of het diner aan boord. Afgelopen jaar ging het evenement door op domein Calmeyn in Drogenbos, dit jaar wijken ze uit naar het Oost-Vlaamse Beervelde.

  Dit jaar zal het evenement later dan gepland doorgaan. De organisatie zal nieuwe data communiceren, van zodra het Overlegcomité een beslissing heeft genomen omtrent de evenementensector. “We wisten dat dit kon gebeuren en ook al is het niet het scenario dat we voor ogen hadden, we passen ons aan en gaan verder. Covid-19 krijgt ons niet klein”, reageert de organisatie. De beslissing van het Overlegcomité wordt half mei verwacht.

  © Paradise City
  © Paradise City
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer