More

  © Fille Roelants

  Paradise City Festival 2021 stelt 2.500 sneltesten per dag ter beschikking

  -

  Volgende week zal Paradise City zijn eerste reguliere editie houden sinds de start van de pandemie. Om het testen vlot te laten verlopen, stelt het festival dagelijks 2.500 sneltesten ter beschikking.

  Van vrijdag 13 augustus tot en met zondag 15 augustus zal elektronisch festival Paradise City doorgaan in het Vlaams-Brabantse Perk, nabij Steenokkerzeel. Het festival zal een van de eerste festivals zijn dat gebruik maakt van het COVID Safe Ticket. Daardoor moeten festivalgangers geen afstandsregels naleven of mondmaskers dragen.

  Om toegang te krijgen tot het festival moet je dubbel gevaccineerd of getest zijn. Wie over een herstelcertificaat beschikt, krijgt ook toegang tot het festivalterrein. Om de jonge bezoekers van dienst te zijn, zal de organisatie een testcentrum voorzien. Dagelijks zullen er 2.500 testen beschikbaar zijn aan 15 euro. Met een negatieve antigeentest kan de festivalganger twee dagen het festival bezoeken (de dag van de test en daags nadien).

  Test reserveren

  Al blijft het aangeraden om een PCR-test of antigeentest te plannen in een lokaal testcentrum of bij een apotheker. Een test op Paradise City dien je op voorhand in te boeken, dat kan via deze link. De test op het festival neemt een kwartier in beslag. Met een negatieve antigeentest mag de bezoeker de dag zelf en daags nadien het festival betreden op voorwaarde dat hij/zij de Covidsafe-app op de smartphone installeerde en waarin de antigeentest wordt geregistreerd. Festivalgangers die van vrijdag tot zondag willen genieten van Paradise City en kiezen voor de antigeentest, moeten op zondag een nieuwe test inboeken.

  2manydjs toegevoegd

  Verder heeft de festivalorganisatie de line-up nog aangevuld. Niemand minder dan de broers Dewaele zullen het festival op zondag 15 augustus afsluiten met hun project 2manydjs.

  Tickets voor het festival zijn nog steeds beschikbaar via www.paradisecity.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie