More

  OVERZICHT PS5 KOPEN | Nog steeds op zoek naar een Sony PlayStation 5?

  Advertentie

  -

  Sinds eind november kan je in de Benelux de nieuwe PlayStation 5 kopen. Althans in theorie. Reeds maandenlang is de nieuwste generatie spelconsole van Sony amper te vinden. Wij sommen op waar je de afgelopen dagen een PS5 kon kopen.

  Met mondjesmaat blijven er beperkte ladingen aankomen voor de Benelux. Bij Bol.com dateert de laatste verkoop van 23 juni. Concurrent Coolblue kon op 12 juli een lading online plaatsen. Amazon.nl kon eind juni een lading uitleveren, net als Nedgame afgelopen week.

  Op 14 juli verscheen er bij verschillende Amazon-webwinkels een voorraad online. Onder andere Amazon.de, Amazon.it, Amazon.fr en Amazon.uk gooiden een lading online. Aangezien de ladingen vanuit Azië vaak in grote hoeveelheden aankomen en deze dan geleverd worden aan de verschillende retailers, zullen binnenkort mogelijk nog meer ketens de PlayStation 5 in stock hebben.

  Eigen webwinkel van Sony?

  Naar alle waarschijnlijkheid zal je nog dit jaar rechtstreeks bij Sony een PlayStation kunnen kopen. Het bedrijf plant namelijk de oprichting van een Europese ‘PlayStation Direct’-winkel. Via de webwinkel zal de Japanse producent eigen spelconsoles, games, controllers en hoofdtelefoons verkopen. Dat doen ze nu al in de Verenigde Staten.

  Eerder schreven we al dat Sony op zoek was naar een (Britse) verantwoordelijke voor de Europese PlayStation Direct-winkel. Die lijken ze te hebben gevonden, want in een bedrijfspresentatie van PlayStation-topman Jim Ryan valt te lezen dat de PlayStation Direct-winkel in 2021 naar Europa komt.

  Naast de opening van een PlayStation Direct-winkel in het VK, zou de webwinkel ook naar Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Ierland komen.

  Check de voorraden bij onze partners

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer