More

  © VIER

  ‘Over De Oceaan’ waarin Bekende Vlaming Atlantische Oceaan oversteken vanaf 28 december op VIER

  Gerelateerde artikels

  -

  Het programma ‘Over De Oceaan’ waarin Bekende Vlamingen een oversteek maken over de Atlantische Oceaan met een zeiljacht, is vanaf 28 december te zien op VIER.

  Een jaar geleden gingen zes Bekende Vlamingen de uitdaging van hun leven aan. Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen stapten samen aan boord van een zeiljacht om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te zeilen. Dat deden ze onder het toeziend oog van de ervaren kapitein Piet Smet krijgen ze meteen ook een stevige taak aan boord. En al snel beseffen onze zeilers dat hen een veel groter avontuur te wachten staat dan ze aanvankelijk dachten.

  Geen zeilervaring

  Een extreem uitdagende onderneming ook. Omdat geen van hen enige zeilervaring heeft en ze gedurende drie weken zullen afgesloten zijn van alle contact met de buitenwereld.  Hun lot is in handen van de oceaan.

  De tocht van meer dan 5000 kilometer gaat van Lanzarote naar Guadeloupe.  Onderweg zullen ze geen ondersteuning van buitenaf krijgen, vaart er geen assistentieschip mee, zullen ze buiten bereik van reddingshelikopters zeilen en zal er in de wijde omgeving geen land noch mens te bespeuren zijn.  Dag en nacht varen ze door. Zonder stoppen.

  ‘Over De Oceaan’, vanaf 28 december elke maandag op VIER.

  BronVIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie