More

  OSKI brengt popsong van internationaal niveau met single ‘Wait For You’

  -

  OSKI, het alter ego van Oscar Santos, is aan een opmars bezig in de Belgische popmuziek. Zijn nieuwe single Wait For You is onze NXTPOP Must Discover.

  Oscar Santos heeft misschien wel bekende ouders, zo is hij de oudste zoon van Tine Embrechts, maar zijn succes heeft hij helemaal in zichzelf te danken. De jonge Antwerpenaar brengt al sinds 2019 muziek uit onder zijn alter ego OSKI. Terwijl hij voorheen vooral aanstekelijke hiphop bracht, koos hij een tijdje geleden voor de wereld van de popmuziek. Zo waren single Boyfriend en – recenter nog – Falling twee fijne popsongs.

  Zijn talent bleef niet onopgemerkt, want afgelopen zomer tekende OSKI een platencontract bij Sony. Zijn nieuwe single Wait For You is de tweede song onder het platenlabel. In de song zet hij zijn groot talent in de kijker met een popsong op internationaal niveau. Het nummer gaat over persoonlijke worstelingen met betrekking tot zelfverbetering in een relatie, maar toch hoop zien en bij elkaar willen blijven. Een geslaagde single die je ongetwijfeld op de radio zal horen.

  Check de single

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie