More

  Oscar and the Wolf telt af naar nieuw album met single ‘Livestream’

  Advertentie

  -

  Max Colombie is in blijde verwachting van een derde plaat. Na de aankondiging van een indrukwekkende tour die in het voorjaar van 2022 start, brengt Oscar and the Wolf een nieuwe single uit. Livestream is een bekoorlijk verblijf in het goudkleurige universum van Oscar and the Wolf.

  Het is ondertussen vier jaar geleden dat Infinity, het tweede album van Oscar and the Wolf uitkwam. Het project rond Max Colombie brak in 2014 door met debuutalbum Entity. Zeven jaar later is de band toe aan een derde album: The Shimmer zal op 22 oktober uitgebracht worden bij PIAS. Eerder kregen we al singles James en Oliver te horen. Met Livestream krijgen we een derde song van het nieuwe album te horen.

  In Livestream verkent Colombie hetzelfde pad van singles James en Oliver. Dromerig en in een met gouden glitter bezaaide wereld zingt Colombie: “But you can watch me on your livestream / Let me be your ice-cream, honey / And now I’m caught up in a daydream”. De song klinkt, net zoals James en Oliver, als een hybride tussen het dromerige Entity en het dansbare Infinity. Max Colombie blijft zichzelf eindeloos vernieuwen.

  Sportpaleis 2022

  Oscar and the Wolf gaat in 2022 op tour. Op 26 maart zal de band een arenashow spelen in de Amsterdamse Ziggo Dome. Op 30 april is het Antwerpse Sportpaleis aan de beurt. De ticketverkoop start op vrijdag 1 oktober om 10 uur.

  Tracklist – The Shimmer

  1. James
  2. Ghost Of You
  3. Crystalline
  4. Your Choice
  5. Ocean City
  6. Transfixions
  7. Nostalgic Bitch
  8. Livestream
  9. Oliver
  10. The P.I.C.
  11. The Shimmer

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer