More

  Oscar and the Wolf stelt tour uit: Sportpaleis en Ziggo Dome naar later in 2022

  Oscar and the Wolf stelt tour uit: Sportpaleis en Ziggo Dome naar later in 2022

  -

  Oscar and the Wolf stelt zijn Europese tour uit. Onder andere de shows in het Sportpaleis en in de Amsterdamse Ziggo Dome worden naar het najaar van 2022 uitgesteld.

  Het project van Max Colombie, Oscar and the Wolf stelde in 2021 het langverwachte derde album The Shimmer voor. Onze recensent bekroonde de plaat toen met vier sterren. Samen met het album kondigde Oscar and the Wolf een grote Europese tournee aan. Die zou in het voorjaar naar onder meer het Sportpaleis, Ziggo Dome en den Atelier in Luxemburg trekken.

  Vandaag kondigt de band aan dat ze hun tour zullen uitstellen naar het najaar van 2022. “Het breekt mijn hart om jullie te vertellen dat sommige van The Shimmer-dates worden uitgesteld. Door de aanhoudende gezondheidscrisis, de opgelegde maatregelen en de huidige onzekerheid in de livemuziekindustrie is het nog steeds onmogelijk om een ​​tour op Europese schaal op te zetten”, schrijft Max Colombie in een statement.

  “Oscar and the Wolf-shows moeten energie, saamhorigheid en liefde vertegenwoordigen. In ons huidige klimaat kunnen we je niet verzekeren dat de Shimmer-tour de ervaring zal zijn die we ons hadden voorgesteld. Ik wou echt dat de dingen anders waren en dat we het samenzijn hadden kunnen vieren. Ik kan niet wachten om je snel te zien tijdens een van de nieuwe shows wanneer we eindelijk volledig terug zijn!”

  Matige ticketverkoop

  De volledige Europese tour wordt verschoven naar het najaar. Zo wordt onder meer de show in de Ziggo Dome verplaatst van 26 maart 2022 naar 15 oktober 2022. Ook de show in het Sportpaleis verhuist van 30 april 2022 naar 12 november 2022. Mogelijk heeft de matige ticketverkoop meegespeeld in het uitstel: zo zijn er nog een heleboel tickets, in zowel het Sportpaleis als de Ziggo Dome, beschikbaar. Dat is opvallend, want in 2017 en 2018 vulde Oscar and the Wolf het Sportpaleis nog tweemaal.

  Ook sneuvelen een aantal tourdata. Zo lijken de shows in Rusland van de planning geschrapt. Al komen er wel drie shows bij in Turkije.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Oscar and The Wolf (@oscarandthewolf)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer