More

  Oscar and the Wolf op Werchter Boutique

  Advertentie

  -

  De eerste namen voor het festivalseizoen van 2018 zijn bekend. Vandaag werd bekendgemaakt dat Bruno Mars en Oscar and the Wolf op Werchter Boutique zullen spelen. Het festival gaat door op zaterdag 16 juni. Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt. 

  Het zal reeds de vierde passage worden voor Max Colombie op de wei van Werchter. De afgelopen jaren mocht hij reeds schitteren in de tenten van het moederfestival Rock Werchter, dit jaar krijgt hij een mooie spot onder Bruno Mars op Werchter Boutique. Binnenkort maakt de organisatie nog meer namen bekend.

  Tweede album ‘Infinity’

  Colombie en co zullen voor het eerst het grote ‘Main Stage’ beklimmen. Bij Studio Brussel reageerde Max, dat ze de show zullen aanpassen voor wie reeds naar het Sportpaleis is gekomen. Het wordt vermoedelijk een drukke zomer voor Oscar and the Wolf, nu het tweede album ‘Infinity’ is uitgebracht. Lees hier wat wij ervan vinden.

  Oscar and the Wolf werkt de komende weken een korte tour af door Nederland, het VK, Frankrijk en Duitsland. Twee weken geleden stonden ze nog twee avonden in het Antwerpse Sportpaleis.

  Tickets voor Wercher Boutique vind je op de website van Ticketmaster.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer