More

  Oscar and the Wolf kondigt intiem optreden aan in Ancienne Belgique, AB

  Advertentie

  -

  Oscar and the Wolf, het project van Max Colombie, brengt vandaag zijn derde album uit. Je kan hem volgend jaar aan het werk zien in het Sportpaleis, maar in november speelt hij een intieme show in de Brusselse Ancienne Belgique.

  LEES OOK: Recensie nieuw album ‘The Shimmer’ van Oscar and the Wolf 

  The Shimmer, het langverwachte derde album van Oscar and the Wolf is er. Na het succes van Entity en Infinity is het indiepop project van Max Colombie niet meer weg te slaan uit de Belgische hitlijsten. De laatste jaren speelde hij headlineshows op Pukkelpop, Rock Werchter en zelfs Tomorrowland. Op 30 april 2022 kan je Oscar and the Wolf aan het werk zien in het Sportpaleis, maar volgende maand speelt de band in een intieme setting in AB.

  Om de release van de nieuwe plaat te vieren zal Colombie op vrijdag 12 november 2021 een exclusieve showcase spelen in de Ancienne Belgique. Een unieke kans om het project nog eens aan het werk te zien in de zaal waar het allemaal begon. De ticketverkoop start op maandag 25 oktober om 10 uur. Wees er snel bij, want de tickets zouden weleens snel de deur kunnen uit zijn. Een ticket kost 49,50 euro.

  Tickets & Info: abconcerts.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer