More

  Oscar and the Wolf gaat op Europese tour met nieuw album: Arenashows in Sportpaleis en Ziggo Dome

  Oscar and the Wolf gaat op Europese tour met nieuw album: Arenashows in Sportpaleis en Ziggo Dome

  -

  Op 22 oktober brengt Oscar and the Wolf zijn derde album The Shimmer uit. Hoog tijd om een concerttour aan te kondigen. De Belgische indie-popster zal naar het Antwerps Sportpaleis en Ziggo Dome komen, maar er is meer.

  Over iets minder dan een maand is het zover. Dan verschijnt het derde album van Oscar and the Wolf. The Shimmer is de opvolger van Infinity, dat in 2017 verscheen. Eerder hoorden we al een voorproefje van hoe dat derde album zal klinken, dankzij singles James en OliverMorgen, woensdag, krijgen we de derde single Livestream te horen.

  Met het nieuwe album gaat het project rond Max Colombie op Europese tour. Zo zullen ze in clubzalen overheen Europa spelen, met onder andere concerten in Londen, Moscow, Parijs en Berlijn. In Nederland speelt hij op 26 maart een arenashow in Ziggo Dome. Belgische fans moeten iets langer wachten. Het Antwerpse Sportpaleis is op zaterdag 30 april aan de beurt. De ticketverkoop start op vrijdag 1 oktober om 10 uur. Data buiten Europa volgen binnenkort.

  Tickets & info: livenation.be

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer