More

  Oscar and the Wolf brengt tweede single ‘Oliver’ uit: nieuw album verschijnt dit najaar

  Advertentie

  -

  Dit najaar verschijnt het nieuwe album The Shimmer van Oscar and the Wolf. In afwachting van de nieuwe plaat, verblijdt Max Colombie ons met het zomerse Oliver. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  Met single James doorbrak Oscar and the Wolf in april de lange stilte na de release van het in 2017 uitgebrachte album Infinity. Met de vijfeneenhalve minuut durende song keerde Colombie terug naar de wereld van debuutplaat Entity en liet hij het elektronisch geladen instrumentarium van het tweede album achter zich. Met single Oliver gunt Colombie ons een verdere blik in de wereld van zijn derde plaat.

  Het broeierige liefdesliedje Oliver bewandelt hetzelfde pad als James en toont de geëvolueerde sound van Oscar and the Wolf. Oliver combineert het hete van Undress met de zuiderse klanken van Susato. Het lijkt erop dat de muziek meer dan ooit uit het hart van Colombie komt. “You’re inside my head / Don’t make me forget / Just love me until the end”, bezingt hij ons in zijn meest zweverige falsetto. In de zelf geregisseerde videoclip zien we Colombie en vrienden op een dromerige zomerdag. Ze lijken te genieten van de tuin, de natuur en vooral het gezelschap. “To be continued”, lezen we op het einde van de clip. We verlangen nu al hartstochtelijk naar meer.

  Het nieuwe album The Shimmer mogen we op 22 oktober verwachten, het zal elf nummers bevatten.

  Tracklist – The Shimmer

  1. James
  2. Ghost Of You
  3. Crystalline
  4. Your Choice
  5. Ocean City
  6. Transfixions
  7. Nostalgic Bitch
  8. Livestream
  9. Oliver
  10. The P.I.C.
  11. The Shimmer

  Check single ‘Oliver’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer