Opsporingsprogramma Faroek Özgünes levert 64 tips op over robotfoto sabotage kerncentrale Doel

© VTM

© VTM

Afgelopen week deed Faroek Özgünes een oproep in opsporingsprogramma ‘FAROEK’ naar getuigen en tips rond de sabotage van kerncentrale Doel 4. Dat leverde reeds 64 tips op. Vanavond gaat Faroek op zoek naar de verkrachter van een 14-jarig meisje. 

In de zomer van 2018 is een meisje van 14 jaar uit Hasselt verkracht toen ze aan het joggen was. Het heeft zes maanden geduurd voor het kind er voor het eerst over durfde te praten. Uiteindelijk is ze samen met haar moeder aangifte gaan doen. Alle sporen in het onderzoek lopen momenteel dood, maar het meisje kan wel een heel goede beschrijving geven van de dader. Politie en parket in Limburg rekenen nu op de hulp van kijkers van ‘FAROEK’. Ze roepen op om het getuigenis van het meisje zoveel mogelijk te delen. Want hoe meer mensen dit zien, hoe groter de kans op het vinden van de dader.

Faroek Özgünes en Evelien Thijs (Parket Limburg) / © VTM

Naar aanleiding van de oproep van het federaal parket vorige week over de saboteur in de kerncentrale van Doel 4, zijn nu al 64 tips binnengekomen. De meeste zijn van kijkers die de man op de robotfoto denken te herkennen. Alle tips worden nu grondig onderzocht door de federale politie. Hopelijk komt er zo binnenkort een doorbraak.

Ook in ‘FAROEK’

-Een overvaller gaat aan de haal met 3.000 euro uit de kassa van een gokkantoor in Kortenberg.
-Een man die net uit het ziekenhuis van Geraardsbergen komt, wordt door twee oplichters aangesproken en bestolen.
-Politie en parket in West-Vlaanderen heropenen een cold case en vragen tips over de vermiste Ringo Deman.
-Inbrekers roven een volledige penthouse in Antwerpen leeg terwijl de bewoners op vakantie zijn. De buit bedraagt meer dan 100.000 euro.

Opsporingsprogramma met Faroek Özgünes vanavond om 21.45 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in