More

  Op huwelijksreis in ‘Blind Getrouwd’: dit krijg je zondag te zien

  Advertentie

  -

  De huwelijken zijn voltrokken en de koffers ingeladen want in ‘Blind Getrouwd’ zijn de koppels op huwelijksreis vertrokken. Wij blikken even vooruit, naar wat we zondag kunnen verwachten.

  In Thailand, Mexico, Kenia en Bali zijn de koppels aan hun wittebroodsweken begonnen in ‘Blind Getrouwd’. Het is nu volop genieten van elkaar en van de paradijselijke honeymoon resorts. Iedereen – op enkele ochtendhumeuren na – start de dag goedgezind, maar het is voor allen aanpassen aan de nieuwe situatie en elkaars gezelschap. In Kenia zijn Winnie en Jonah in alle vroegte vertrokken voor een safari door de Afrikaanse savanne, hun eerste outdoor avontuur als man en vrouw. De twee lijken mekaar al maanden te kennen en de vonken spatten er van af.

  Voor Tatiana en Lothar blijft het aftasten. Ondanks hun geweldige trouwdag verloopt de start van de huwelijksreis moeizaam. De realiteit komt aan: je bent ineens getrouwd, en op reis met iemand die je niet kent. Lothar: “Je wordt hier ‘s ochtends wakker en je staat na het zweven weer even met je voetjes op de grond. We moeten daar eerlijk over zijn: 24 uur op 24 samen zijn met iemand die je nog niet kent, dat is een enorme test.”

  Op verkenning

  De andere koppels trekken eropuit om zich onder te dompelen in de couleur locale. Sonny en Laura zijn aangekomen in Ubud, het hart van Bali. In de jungle daar voelen de twee zich in een speeltuin voor grote mensen en kunnen ze hun avontuurlijke kant tonen.

  Ook Nick en Christophe krijgen in het Mexicaanse Merida bericht van seksuologe Lotte, wiens opdracht er vooral uit bestaat aan de hand van opdrachten en activiteiten de hormonen te stimuleren die verbinding opwekken. Lotte vindt het belangrijk om voldoende momenten van rust in te lassen dus ze vraagt Nick en Christophe mekaar te masseren om dopamine te stimuleren, het hormoon dat zorgt voor een gevoel van beloning, geluk en genot.

  Aflevering 4 van ‘Blind Getrouwd’ op zondag 8 maart om 19.55 bij VTM

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer