More

  Ook Niels Destadsbader, Compact Disk Dummies en Portland naar Rock Werchter Zomerbar

  Advertentie

  -

  Het ging akelig stil worden op de mythische festivalweide van Werchter. Gelukkig komt daar verandering in. Vanaf dit weekend opent de Werchter Zomerbar zijn deuren, waar deze zomer een heleboel Belgische artiesten komen spelen.

  Geen TW Classic, geen Werchter Boutique, geen Rock Werchter. Grote stilte in het Festivalpark. Maar vanaf deze week komt daar toch verandering in. Samen muziek beleven kan opnieuw. Het zal anders zijn, dat wel. Het concert zal verplicht zittend doorgaan, met je bubbel rond een tafeltje. De capaciteit zal ook beperkt zijn tot 400 personen.

  Liveshow op zondag

  Deze week vinden de eerste concerten plaats, met op donderdag Selah Sue, Tourist LeMC op vrijdag en Bazart op zaterdag. Zondag wordt de North West Walls omgetoverd tot het decor van een liveshow, die zal te zien zijn op Canvas, Proximus Pickx en rockwerchter.be. Muzikale gasten van dienst zijn Emma Bale, Glints, SONS, Eefje De Visser en Arno.

  De Zomerbar op de North West Walls blijft tot eind juli open. Reeds bevestigd zijn Niels Destadsbader, Arno, Het Zesde Metaal, Mama’s Jasje, Black Box Revelation, Portland, Equal Idiots en Compact Disk Dummies. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken. De ticketverkoop van de zomerbar concerten start op donderdag 2 juli om 10u. 

  Per show zijn er slechts 400 tickets beschikbaar. Gezien bezoekers aan tafeltjes van vier dienen plaats te nemen, worden de tickets uitsluitend in pakket (4 tickets + parking ticket) aangeboden. Tickets voor de zomerbar concerten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 2 juli om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer