More

  Ook Geike komt naar Tourist LeMC in Sportpaleis op 8 november: ook Bart Peeters, Alice On The Roof en Raymond van het Groenewoud

  Advertentie

  -

  Tourist LeMC in het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 8 november wordt één groot muziekfeest! Eerder werden special guests Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Flip Kowlier, Alice On The Roof, Wally en Jos Smos aangekondigd. Met niemand minder dan Geike als support act is de avond compleet.

  Met Geike haalt Tourist LeMC één van België’s grootste talenten naar het Sportpaleis. Na een periode van herbronning en de monsterhit “Zoutelande” samen met BLØF, staat de focus nu op haar kersvers soloalbum ‘Lost In Time’. Unaniem lovend onthaald met de single “All Over” op kop. Gisteren behaalde ze nog met glans haar eerste overwinning in De Slimste Mens Ter Wereld. Op vrijdag 8 november is Geike meer dan klaar om het Sportpaleis in te pakken met haar prachtige stem en nieuwe songs als support van Tourist LeMC voor wie ze veel sympathie en muzikale liefde voelt:

  “Toen ik de vraag van Tourist LeMC kreeg om te mogen openen in het Sportpaleis heb ik geen seconde getwijfeld. Ik weet dat het niet evident is om mensen muzikaal te raken in je eigen moedertaal. Het feit dat hij ondertussen gegroeid is naar een artiest die het Sportpaleis kan vullen, wil alleen maar zeggen dat mensen oprecht geraakt worden door wat hij doet.”

  Tickets zijn nog steeds beschikbaar. Tickets & Info: teleticketservice.com

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer